5 събития за след работа: 14 – 18 януари

Празнуваме средата на месеца с най-яките събития в града

0 коментара Сподели:

Докато се усетим, половината януари мина, а ентусиазмът ни не спира да търси нови и нови събития. Делничния ден отдавна не ни плаши, затова сме ти събрали на едно място всички готини събития из града, с които да разнообразим празното време след работа.

ИСТОРИЯ НА ИЗКУСТВОТО ЗА ЛЮБИТЕЛИ

Вторник, 19.30 часа, Gallery 2.0

Започваме годината с тематичното събитие, ориентирано към фотографията от XX век. Серията лекции ни станаха любими, а този път ще се гмурнем в света на миналия век. Ще се запознаем с основните действащи лица в развитието на това ново изкуство – от началото до средата на ХХ век, както и със знакови фотографии, запечатали важни моменти в историята.

АКУСТИЧНО В 20:00 С F-ACT

Вторник, 20 часа, БАР ПЕТЪК

Определи ли сме средата на седмицата като най-подходящото време за лайфове, а тази посвещаваме на новия албум на F-Act – “Корен”. Гостоприемни домакини на събитието ще са любимците от Бар ПЕТЪК. На теб пък не ти остава нищо друго, освен да събереш малко сили и другарите, за да чуете нещо различно от родната рап сцена.

BOTANICAL BAZAAR #17 | ALOE

Четвъртък, 17 часа, Cactus Lab

Началото на годината Cactus Lab посвещават на прочутото алое. Освен че ни обещават, че е лесно за отглеждане, алоето е едно от растенията с най-висок коефициент на почистване на въздуха. Фаворит, що се отнася до нашето здраве и красота, в четвъртък със сигурност ще се отбием през лабораторията, за да грабнем нашия нов домашен любимец от рода Aloe и Hawortia.

ПРОФИЛ: ДУШАН ДРАКАЛСКИ

Четвъртък, 19 часа, Carrusel Club

Известният балкански рекламист Душан Дракалски идва на гости в България, за да сподели с нас това-онова. Дуле е гост-говорител на много събития, както и член на журито в редица големи рекламни фестивали, включително няколко пъти на The CUP Awards и два пъти в Cannes Lions. Не пропускай да го видиш на живо тази седмица в Carrusel Club.

THE DOORS LIVE TRIBUTE

Четвъртък 21 часа, Terminal 1

Почти уикендно се отправяме към клуба, в който са наясно, че не ни се излиза само в събота и неделя. Terminal 1 са ни подготвили музикална класика за четвъртък вечер, а именно Live Tribute на любимите The Doors. Със сигурност ще наминем да изпием по питие и да се насладим на музика за душата.

Кой заслужава да носи титлата Най-добър бар и ресторант, решаваш ти. Гласувай!

Пусни народа да си кара скейта

Какво още се случва в града?! Последвай Instagram профилът ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *