В София през уикенда: 5-7 октомври

Нова порция добро прекарване и този уикенд в града

0 коментара Сподели:

Този уикенд сме ти подготвили разнообразие от събития, които да стоплят настроението ти. Спортни състезания, благотворителни събития за любимите ни кучешки приятели, много музика и шопинг развлечения. Подробностите виж по-надолу.

SODOGGY – ШАЛЧЕ ЗА ЧУВАЛЧЕ

Събота, 12 часа, SOHO Sofia

Дори и да не си от сектата на всички притежатели на четирикраките приятели, то със сигурност няма да откажеш на призива за подкрепа на добрата кауза. Animal Rescue Sofia*, SOHO Sofia** и Ador Barador*** се обединяват в кампания „So doggy – шалче за чувалче“. Красивите произведения на Ador barador можеш да намериш в SOHO, а Animal Rescue Sofiaще се погрижат всички събрани средства да отидат за нуждите на приют “Фермата“. Ела да се запознаеш с отдадените души на всички, които вече 9 години помагат на стотици бездомни животни да сменят страданието на улицата с обичен дом.

ЕКШЪН ДУБЛАЖ – ЗАВРЪЩАНЕТО

Неделя, 19.30 часа, Playground, Paradise  Center

Властелините на хумора се събират, за да осмислят неделята и евентуално предстоящата ни седмица. „Екшън дублаж“ Завръщането ще събере Стоев, Кючуков, Симеонов, Чепилов и Симпатиев на територията на Playground, за да обединят сили срещу всичко лошо и негативно, що се отнася до настроението ни.

Присъствието е задължително, смехът гарантиран.

SOFIA BLADING OLYMPICS II

Събота, 16 часа,Five High Skatepark

Дойде време за второто издание на Sofia Blading Olympics II. Блейд фестивалът има богата програма и участнцици от близко и далеч. Освен състезанието за мъже и жени ще има безплатни уроци за най-малките и разбира се after party  с DJ Rawland.

JIN MONIC – LIVE AT

Събота, 22 часа, B-Side, Mixtape 5

Уикендно няма как да пропуснем музикалните случвания на столичната територия. Жаждата за добър саунд ни води към малката зала в Mixtape 5, където ни очаква Jin Monic. Ще се потопим в Indie, New Wave, Post Punk Pre и афтър парти с музикалната селекция на Nick Rave. Зареди се с енергия и добро настроение.

НА ГОРНИЯ РАФТ

Събота и неделя, от 10 часа, Централен Военен Клуб

Поканени сме на единствения специализиран базар за ръчно изработени бижута и аксесоари! Събираме се на особено приятна и красива локация в Централен Военен Клуб, където ще може да разгледаме на едно място само качествени и интересни находки на много автори. Не пропускай двудневното събитие, чудесен повод да събереш приятелки или да намериш чудесен уникален аксесоар, подходящ за теб или близките ти.

Виж и тези три събития, които ще те обогатят през хладните есенни дни.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *