Хайде, прегърни ме

Вечната рокля ще владее това лято

0 коментара Сподели:

Когато Даян фон Фюрстенберг създава този емблематичен представител от женския гардероб някъде през 70-те (вдъхновена от тоалетите на древните гърци и римляни – бел. ред.), тя не подозира, че това е дреха, която ще остане в историята, ще бъде известна с практичността си и ще се превърне в най-добрия приятел на жената. За нейна изненада обаче точно този модел става емблема за творчеството ѝ, вечна класика, която намира място сред водещите тенденции и до днес.

Години след нейната поява роклята "прегърни ме" е все още тук и всяка година се завръща в различни свои интерпретации. 

И въпреки че може да изглежда също толкова добре и през зимата, ако вземем някой неин представител от кадифе например, това е рокля, която седи най-добре на лятото. Достатъчно небрежна е за всекидневните ни градски авантюри и достатъчно сериозна да я разходим из офиса. От дълга вечерна рокля, до къса, непринудена, младежка и секси. Няма копчета или ципове и това я прави изключително практична.

В същото време това е една от най-ласкателните дрехи за всяко тяло. Тя подчертава талията и бюста, скрива извивките, които са в повече, и създава такива там, където те липсват. Секси е, без да е твърде провокативна, романтична е, без да е прекалено сладникава.

Тя флиртува със слънцето, играе си с вятъра и носи онова отпускарско усещане, което толкова дълго сме чакали. 

Празнуваме тази рокля, наслади ѝ се и ти…

 

Намери своята лятна визия с още предложения тук.

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *