Giveaway: 7 тренди визии за лятото

Раздаваме три подаръка по избор от Fusion и преглеждаме най-горещите трендове за това лято

0 коментара Сподели:

Бихме казали, че лятото плахо чука на вратата, но ще бъдем откровени, че направо си влезе със шут и се настани трайно по вече топлия асфалт. Отдавна прибрахме пуловерите, дълбоко зазимени в скрина, но пък идва логичният въпрос, как да изглеждаме добре на всички предстоящи концерти, партита покрай басейни и летни фестивали, които сме наредили за себе си във всеки уикенд от юни до август. Worry not!

Разтърсихме се усилено, за да те подготвим добре, а на всичкото отгоре в магазин Fusion на легендарните Global Brands откриваме всичко, което ще ни трябва за лято 2018.

За повече удобство дори ти го спретнахме в ready-to-wear визии, с които да събереш погледите, пък и лайковете в Instagram.

 Go sport, baby

Така, няма да те лъжем, че никак не е лошо под красивите дрехи да има и едно добре поддържано тяло. Освен ако не държиш да се потиш сама у вас, има вариант да ходиш в тренди йога студиа или за сутрешен крос в парка, така че лошо няма и да изглеждаш супер добре покрай всичко това.

1.       SUPERDRY спортно бюстие, 69,00 лв.
2.       SUPERDRY черен брандиран Т-шърт, 79,00 лв.
3.       SUPERDRY черен клин за спорт, 119,00 лв.

 

Casual Pool Party

Тропическите мотиви не са си отивали от миналото лято и все още са първият ни избор, когато мислим за синята вода, която пък е чудесен фон за розовия ни бански. Съчетаваме с деним, защото тъ-дъъ, той си е вечен, и металик чехли, за да сме самият топ на плажната еклектика.

1. SUPERDRY цял бански TROPIC, 129,00 лв.
2. SUPERDRY денимови къси панталони ELIZA, 119,00 лв.
3. SUPERDRY чехли в цвят хром, 49,00 лв.

 

Pink Miami Beach

Ако не си падаш по принтове, имаме и втори вариант за плажното ти парти. С цял бански се чувстваме комфортно, защото крие всичко, което не искаме да показваме наяве, пък и е доста удобно. Избираме този убийствен сърф нюанс на розовото, за да не останем незабелязани, и го съчетаваме с черни сандали за изпипана до последния детайл визия.

1.  SUPERDRY цял бански MIAMI с маски логор 129,00 лв.
2.  SUPERDRY сандали TALAIA с мъниста, 99,00 лв.
3.  SUPERDRY рокля с флорален принт, 109,00 лв.

 

 When the night falls down, down, down…

Спортът и плажните партита са все прекрасни неща, но нищо не може да се сравни с нощите, прекарани под звездите, с лек бриз от морето. Намятаме деним яке, защото лятото не може без него, и залагаме на dark визия, която си е вечна и няма как да сбъркаме. Съчетаваме с обувки, с които, обещаваме ти, ще съберем минимум няколко намигания…

1. GAS рокля ROSES с ефектни детайли от еко кожа, 167,00 лв.
2. GAS късо денимово яке JUDITH с бродиран слоган, 200.00 лв.
3. GAS боти с каишки FARRAH, 169,00 лв.

 

 Sensual Seduction

Ако все още не си се приближила до морето, че дори и басейните още са нирвана, то със сигурност ще минеш поне през едно съботно  следобедно градинско парти или събиране. За тези поводи се спираме на нежна риза в цвят пудра и я съчетаваме с така тренди панталоните с принт. Добавяме капка парфюм, която да оставя следа, като се обръщат главите след нас…

1. GAS риза GEPY RS.A, 199,00 лв.
2. Pepe Jeans сатенен панталон BEEA с ориенталски мотиви, 169,00 лв.
3. SUPERDRY комплект дамски парфюми STYLE & STAR, 49,00 лв.

 

 Let’s keep it casual

Лятото освен партита покрай басейни и уикенд събирания, също така ни изкарва постоянно навън, в търсене на оптималната градска градинка, в която да поседнем с нещо приятно-плодово за пиене. Тогава се спираме на вечните градски Converse, слагаме закачлив тишърт с принт и един суетшърт, ей така, за гъзария.

1. Pepe Jeans Т-шърт CAT с фотопринт в пастелни цветове, 71,00 лв.
2. Converse CHUCK TAYLOR платнени кецове, 83,00 лв.
3. SUPERDRY суетшърт в коралов цвят TRACK & FIELD, 179,00 лв.

 

 Summer storm/Rainy days

Неизменна част от това време на годината са и летните бури, което обаче не трябва да те спира да изглеждаш добре. Избираме си яке, което ще ни пази в по-хладните дни и го съчетаваме с деним и задължителните кецове.

1. SUPERDRY яке c качулка, 159,00 лв.
2. Converse FOOTWEAR спортни обувки, 98,00 лв.
3. Pepe Jeans модел със сини кръпки STENCIL, 184,00 лв.

Кажи ни коя визия ти допада най-много и можеш да спечелиш къса рокля, тениска или бански по избор.

Теглим трима победители, които, като бъдат изтеглени, ще имат възможността да отидат до магазин Fusion и  да си изберат наградата по личен вкус. Играта ще продължи в срок от 10 дни – от днес, 11 юни до 21 юни.

На 21 юни, четвъртък, ще изтеглим и обявим трима от вас, при които ще отидат наградите.

–––––––––

Честито на:

1. Вероника Вутова – рокля

2. Милена Стоянова – бански

3. Виктория Гидикова – тениска

Съчетайте смелно спортна визия с елегантна пола и се пригответе за безкрайни летни нощи.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *