В София през уикенда: 9 – 10 юни

Столицата ни е най-красива през уикенда - виж как да го оползотвориш максимално.

0 коментара Сподели:

Този уикенд сме ти подготвили неочаквано добра комбинация от вкусен брънч, юбилейно парти,  интересна прожекция и, разбира се – любимия ни златен рап. Единственото, което се иска от теб, е да си избереш нещо и да се наслаждаваш смело на юнското безвремие в неговото най-лежерно време от седмицата – по-известно като спасителните събота и неделя.

Hendrick’s Odd Party 2018: Необичайната експедиция
09 юни, събота, Университетска ботаническа градина

 

Hendrick’s Odd Party е празник във възхвала на вкуса към възхитителния джин и хората, които неуморно настъпват скуката по опашката и превръщат всяка чаша баналност в чайник необичайност. За да се присъединиш към Обществото на Необичайниците на Hendrick’s, е нужно просто да дойдеш на 9 юни за тяхната Необичайна експедиция, да се сдобиеш с карта на местозабавлението и да поръчаш възхитителен коктейл, а за капак на всичко това – може и да си спечелиш награда. Отпивай смело, ние те чакаме там!

Брънч за нея и него
10 юни, неделя, CAVA

От CAVA знаят винаги как да ни го направят вкусно и приятно. Ето защо за нищо на света не изпускаме техния апетитен брънч, а когато предложението е за двама – щастието ни е пълно. Авокадо тост за нея и английска закуска за него, и то в 11:00 часа, ни звучи, като страхотното начало на една лежерна неделя.

9 години Сава в бар „Петък“
09.06. събота, „ПЕТЪК“

Организаторите на това епохално весело казват, че девет е сериозно число, затова и партито ще е такова. Музикално ни очаква преминаване през годините и всички стилове, които са ни карали да бъдем на партита със Сава в бар "ПЕТЪК". Ще бъде истински празник с много танци, приятели и, разбира се, шотове.

Убийството на свещения елен
10.06 неделя, Дом на киното

 

Неделята си е време за кино отвсякъде, ето защо ви предлагаме да го прекарате в любимия ни Дом на киното. Лентата „Убийството на свещения елен“ с участието на Колин Фарел и Никол Кидман ни разказва за харизматичен и доста успешен хирург, който е принуден да направи немислима жертва, след като животът му започва да се разпада вследствие на зловещите действия на тийнейджър, който той е взел под крилото си.

Old School HIP HOP PARTY at Club Terminal 1 – 9 June 2018!
09.06 събота, Club Terminal 1

Рапът ще е от хубавия, настроението – oldie but goldie, а сред предпочитаните имена, които със сигурност ще звучат в четвъртък в Терминал 1, ни очакват – Run DMC, The Sugarhill Gang, Grandmaster Flash, NWA, The Jungle Brothers, Dr. Dre, Onyx, Beastie Boys, Public Enemy, House Of Pain, Ice T, Ice Cube, Naughty By Nature, Cypress Hill, Big Daddy Kane, 2 Live Crew, 2 Pac, LL Cool J, Arrested Development, Lords Of The Underground, Das EFX, Notorious B.I.G. и много други.

Ако пък просто искаш през уикенда да се излежаваш в леглото с хубава музика – виж нашия SUNDAY PLAYLIST: ЛЕНИ КРАВИЦ

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *