Комбо със суперсила: розово върху червено

От табу до задължително за пролетния гардероб

0 коментара Сподели:

Розово и червено. На тези двама млади влюбени сякаш им беше забранено да се виждат до този момент (вероятно от строгите родители), но те тайно се промъкнаха през прозореца на горния етаж, за да се видят и да накарат всички наши аутфити да се чувстват румени и романтични от този момент нататък. Най-накрая!

Едно от модните табута, или съчетанието на тези два цвята, е нарушено и тази пролет ще бъде всичко друго, но не и скучна, имайки предвид силата на техните нюанси. Червеното и розовото са два силни компонента както за дамите, така и за мъжете и заобикалят правила от всякакъв вид, но най-вече правилата на модата, за да се покажат заедно.

Те са силни цветове, жизнерадостни, експлозивни и имат суперсили, когато се обединят.

Можеш да започнеш да ги комбинираш плахо, само посредством аксесоарите, а можеш да се гмурнеш в дълбоките модни вълни, като от горе до долу заложиш на тази тенденция.

Виждаме смелото комбо върху звездите на улицата, на модните подиуми и дори на страниците на Vogue и е повече от ясно, че от табу то се превръща в задължително за пролетния гардероб. Научи се как да овладееш тази гореща тенденция преди всички останали, бъди истински трендсетър.

След като цветовета са ясни, разбери и кой е пролетният must-have аксесоар.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *