Тъмната страна на денима

  • 06.12.2017
  • от Диляна Николова

В гардероба на всяка жена трябва да има поне няколко задължителни чифта деним. Един обикновен скини чифт, поне един много удобен и поне още един, който се ротира всеки сезон в зависимост от тенденциите, които върлуват в момента.

И преди да се замислиш кой трябва да е третият, ние ще избързаме да ти кажем, че става въпрос за тъмен и много стилен деним, който ще изпрати зимата и ще посрещне пролетта в обятията си.

Той е тук, за да остане следващите месеци, защото тъмният нюанс безспорно преобладава в дизайнерските колекции. Той е всичко, което ти трябва, за да можеш да се движиш от точка А до точка Б в дневния си график. Тъмният деним е универсален боец, влиза в битки с всяка ситуация и търпи всякакви стилистични вариации върху себе си. 

Превъзходно скроени тъмни джинси по крака могат да бъдат безукорно допълнени от по-светла риза и елегантни обувки за фина, небрежна, но много истинска визия, ненатрапваща се с формалност.

Тъмен деним ползваме и за отгоре. Избираме овърсайз яке, за да разчупим любимите монохромни ансамбли, или просто наслояваме деним върху деним, когато бягаме от минималистично внушение.

Слуша ли ти се готина  музика?