Сиво, в космически нюанси

Не се страхувай от блясъка

0 коментара Сподели:

Тенденция, в която се вричаме. Носещ повече от космическо усещане, ”металическият блясък“ може да се превърне в героя на всеки твой аутфит. Панталони, якета, обувки, чанти пръскат светлина навсякъде тази зима, очевидно премерено добавени в цялостната визия и не по едно и също време.

Тенденция за всеки повод, всяка част на деня, с която можеш да се разхождаш нагоре-надолу по градските улици и да си като съвременен прочит на 90-арска икона. Просто я носим, без да чакаме Коледа, Нова година и поводите за празник, за да засвидетелстваме на живота любовта си към него.

Преди да развием силна привързаност към този нюанс на сивото, футуристични ансамбли с висок блясък се появиха в колекциите на толкова много дизайнери, че само за протокола, без да пледираме за изчерпателност, споменаваме Paco Rabanne, Saint Laurent, Loewe, Maison Margiela, Bottega Veneta, Christopher Kane, J.W.Anderson, Gypsy Sport, Balenciaga, Chanel, Miu Miu, Michael Kors, Mugler, Isabel Marant, Genny, Sally LaPointe и Dolce & Gabbana.

За някои като Saint-Laurent и Mugler металическите отблясъци са препратка към дните на Studio 54, за други като Karl Lagerfeld в частност съобщението гласи „бягство“ от конвенционалните модели и приетите норми, a за нас това са си просто междузвездни войни в стила, с които се борим за малко повече яркост и оригиналност на тази Планета.

Защото сивотата на града, не е това, което беше.

… И освен металическите отблясъци, това доказват и цветовете, които ще властват в зимните ни аутфити.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *