5 събития, с които да разпуснеш

Пускаме се по течението, пък където ни отведе

0 коментара Сподели:

Седмицата ни е пълна лудница. Изобщо няма да се борим срещу течението, ами направо се оставяме на него, пък където ни отведе. А опциите са най-различни: смазващи автомобилни каскади, партита, концерти, отборни състезания и скандинавско кино. Така че грабвай надуваемия дюшек и да потегляме!

FUNK 'N' ROLL @ ROAD 66 (KRASIMOSKOV SET)

В петък те каним на заслужено разпускане в реновирания Road 66. За доброто настроение ще се погрижат Краси Москов и парчетата на Prince, James Brown, Red Hot Chili Peppers, Jamiroquai и още много любимци. Стиловете ще се преплитат между funk, indie, rock ‘n’ roll, punk и alternative hip-hop, а освен всичко останало и входът ще е свободен.
Кога: 29 септември, петък, 21:00 ч.
Къде: Bar Road 66, ул. „Позитано“ №15
Вход: свободен

ЛУДА НАДПРЕВАРА

Феновете на автомобилите и гладиаторските игри могат да задраскат тази събота от календара си, защото ги очаква епично зрелище! Професионални каскадьори, стънт шоу с мотоциклети и сексапилни плеймейтки ще са само част от програмата. Основното, за което ще се съберем обаче, са зверските автомобили и ATV-та, които ще се борят за оцеляване в буквално смазваща надпревара.
Кога: 30 септември, събота, 18:00 ч.
Къде: Арена Армеец, бул. „Асен Йорданов“ №1
Вход: 13,50 – 27 лв.

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН TRACE

Ако в компанията ти постоянно има спорове кой е по-бърз, сръчен или умен, време е да разберете веднъж и завинаги. Дори имаме конкретно предложение: Treasure Race Adventure! Състезанието е отборно и разчита на цял набор от умения, които са жизненоважни за преодоляване на препятствията. Освен всичко друго тази година събитието е благотворително, така че освен да разбиеш всички, ще можеш и да помогнеш на деца, лишени от родителски грижи.
Кога: 1 октомври, неделя, 14:00 ч.
Къде: точното място ще бъде обявено два дни преди старта
Вход: 35 – 59 лв.

КОНЦЕРТ ЮБИЛЕЙ НА РАШКО МЛАДЕНОВ

Тази седмица обичаният от всички актьор, музикант, композитор и общественик Рашко Младенов празнува юбилей и всички са поканени! Естествено, празненството ще бъде в театъра, а сред гостите на сцената ще бъдат Теодоси Спасов, Хилда Казасян, Ицко Финци и куп други популярни лица. Рядко на едно място се събират толкова талантливи хора, затова си взимаме билет за представлението и броим дните дотогава.
Кога: 1 октомври, неделя, 19:00 ч.
Къде: Зала „България“, ул. „Аксаков“ №1
Вход: 10 – 15 лв.

СЕДМИЦА НА СКАНДИНАВСКОТО КИНО

Ако ти е писнало да гледаш холивудски блокбъстъри и повтарящите се до безкрай сюжети, знай, че винаги можеш да се обърнеш към европейското кино. Гарантираме ти, че никога няма да успееш да отгатнеш края на филма през първия половин час, което не може да се каже за западните ленти. Признаваме, че със скандинавските заглавия и ние не сме запознати, но пък какъв по-удобен случай да видим за какво иде реч?
Кога: до 3 октомври, вторник
Къде: Дом на киното, ул. „Екзарх Йосиф“ №37
Вход: 6 – 8 лв.

Още интересни събития тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *