Голите богини

Фотографът Fabien Baron събра едни от най-известните топмодели на планетата, за да ги заснеме като истински богини

  • 04.09.2013
  • от Ели Цонова

Фотосесията "The Goddesses" за септемврийския брой на списанието Interview представя модели като Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Toni Garrn и много други чисто голи, покрити само с няколко оскъдни аксесоара. Идеята на фотографа Fabien Baron, носител на множество награди за дизайн и реклама, и изпълнителен директор на Interview, е да покаже, че истинската красота на жената не идва със скъпите маркови дрехи, а отвътре.

мода, Miranda Kerr, Candice Swanepoel, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Toni Garrn, Interview, фотография

Всеки един от моделите е казал пред списанието кога той се чувства истински секси. Според Candice това е, когато е гола и с хубав тен, в близост до някое море, докато за Constance Jablonski сексапилността не е нещо очевидно, а трябва да е обвита в мистерия и да желаем да научим повече за нея.

Какъвто и да е твоят случай, сигурни сме, че въпреки снимките да не са правени в близост до море и тенът на Candice да не е на фокус, те излъчват достатъчно сексапилност. Ако пък си фен на красавиците от Vicotria’s Secret, хвърли един поглед на историята им.