Модните инвестиции, които си заслужават

Харчи (раз)умно

0 коментара Сподели:

DENINA MARTIN

Тя има близо 22 хил. последователи в Instagram, а красотата и стилът са част от личността и живота ѝ. Включваме я в новата си поредица с няколко модни съвета.

МОДНИ ИНВЕСТИЦИИ
Има неща, за които си заслужава да похарчим малко повече средства без голямо чувство за вина. Далеч съм от идеята, че по-скъпото винаги е по-хубаво. Напротив. Старая се да разчитам по-скоро на личната си преценка, отколкото на етикета. Това ми позволява да ползвам Shedd, където има чудесни находки. В следващите редове споделям 5 непреходни неща, за които често се ровя в модното приложение. Хубавият часовник е сред аксесоарите, които правят впечатление  винаги, така че, когато ми попадне някой класически модел, веднага инвестирам в него. Никога не пестя пари и от хубаво палто или плетен пуловер – и двете се забелязват отдалеч, мекички са и топлят много, ако са качествени. С подходящия хаштаг можеш да откриеш и новите си обувки – препоръчвам да инвестираш в базисни модели и цветове и да не се впускаш в харчове, защото модните трендове идват и си отиват, а стилът… то той е завинаги!

TIPS & TRICKS

Плащайте повече само за основни и универсални арикули и по-малко за актуалните трендове. Тенденциите идват и си отиват, а неща, които са комбинативни и непреходни, са тези, които си заслужават.

КУПИ . НОСИ . SHEDD

Научи още полезни Tips & Tricks тук.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *