МАЛКО, НО ОТ СЪРЦЕ

Има ли размерът значение?

  • 14.07.2013
  • от Станислава Коцева

Малко, но от сърце. Да. Това има някакъв смисъл, ако ти подават кутийка с диамантен пръстен. Малък е и със сигурност ще е от сърце. Хора без сърце диаманти не подаряват. Само че има някои неща, в които изобщо не ме интересува колко ти е голямо сърцето, то не може да ме задоволи. 

Ако чуете жена да казва „размерът няма значение”, това може да означава няколко неща. Или е имала щастието никога да не разбере какво точно означава малък, или е много мила, добра и тактична и не иска да ви обиди. 

Има един милион статии за това, колко сантиметра, видиш ли, било влагалището и как всеки мъж, който се радва на повече от 7 - 8 сантиметра, няма никакви проблеми, как мармотите завиват шоколада в станиол и хора се бият с вятърни мелници. Тотални измишльотини. Още в трети клас се научих да не вярвам на математика. Знам какво усещам. За съжаление знам и какво не усещам. Ако трябва да съм честна, дори нямам представа от сантиметри. Изобщо не мога да си визуализирам нито 20, нито 15, нито 10 сантиметра. Но знам какво искам да видя, и не ме интересува цифрата. Дори са ми малко смешни тези, които си ги мерят. Не съм чувала досега мацка да си завре линийка да се премери. Малко е нелепо. Представям си и процеса: хващаш крема, вдигаш го максимално и взимаш шивашкия метър, след това добавяш един два сантиметра наум, за черни дни, и се изпъчваш гордо или се депресираш до гроб и започваш всяка вечер да въртиш „Нощен магазин” (не знам дали съществува още), в търсене на решение на проблема си и като не успееш да го откриеш, си го изкарваш на всички около теб.

Един приятел ми беше казал веднъж „пази се от мъже с малки пишки, къси пръсти и говорни дефекти”, еми прав беше. Това комплексите за малоценност са страшна работа.

Момчета, успокойте се. Ние не сме чак толкова критични. Има начини една жена да бъде задоволена. А ако ви обича наистина, явно за нея този проблем не е фатален. Или сте си обиграли много добре пръстите и езика.

Повечето чертички на линийките също могат да бъдат опасни. Пичове, големите коли се управляват по-трудно, за паркирането на тесни места да не говорим. Това, че ти е голям, не те спасява, ако не знаеш къде и как да го пъхнеш. Също така не означава, че трябва да издебваш всеки удобен момент да го показваш наляво-надясно. Дадено ти е да го ползваш по предназначение, не да го размахваш наоколо. А и колкото и да е голям, винаги може да бъде недостатъчен. Това е само един малък, едноцифрен процент от цялото тяло, не е хубаво да се разчита на него. Опасно е, когато размерът на члена е обратно пропорционален на размера мозъка в тази ситуация. В случая с по-малките може да е от помощ.

Не забравяйте и старата истина, че повечето чувствителни рецептори се намират по стените на влагалището, а не в края. Когато е като изваден от пакетче солети, онази другата цифра изобщо не те спасява. Не се надъхвай много. 

Разбира се, не само прекалено малките може да се окажат проблем. Познавам жени, които са гонили мъже от спалнята си скандализирани. Боли ги само като го видят. Момичета, сигурна съм, че те знаят с какво разполагат. Последствията могат да бъдат доста неприятни и кървави, никой няма да рискува. Освен това бихте ли изгонили някой с много малък? Вероятността за много сериозни комплекси е същата. Просто забравете за по-хард изпълнение. Нали знаете как се прави секс с женски таралеж – много внимателно! Действайте по тази схема. Съжалявам ви само защото трудно се намират жени с толкова дълбоки гърла. Думата „целия” по-скоро я изключвате от речника на секс термините си. 

Не забравяйте и онова прекрасно малко нещо, наречено G-точка. То се намира в самото начало, но достигането му никак не е лесно, особено когато не е с пръсти. Веднъж подчините ли го, нищо не може да ви се опре. 

Размерът има значение, но не е само той. В противен случай жените щяха да свършват още с първото вкарване.

Виж още секс клишета на килограм.