ТРАНСФОРМИРАЙ ТОВА: THE BALKANTON PARTY

Новото парти на Absolut ще преобрази студио Балкантон

  • 22.01.2016
  • от редакторите
  • снимки: Absolut

Taзи събота на 23 януари нашите приятели от Absolut трансформират ново пространство, което превръщат в сцена за шумно парти под шапката на проекта REINVENT. Този път ще танцуваме в сградата на Балкантон за второто събитие от проекта The Balkanton Party.

Част от събитието е и инсталацията на студио PISTOLET, носеща фаталистичното заглавие "ENDS". Саундтракът на вечерта е селекцията на диджея Skill, който ще ни превърти лентата на 50 години златни хитове и класики, създадени преди години в студио Балкантон.Брандът даде старт на проекта REINVENT в края на ноември с преоткриването на Модерен/Независим театър от сценографа Никола Тороманов – Фичо, който представи инсталацията “NOTHING”. В концепцията на партито стои трнсформирането на пространства за дневно ползване за нощни събития с участието на различни артисти. заедно ще създадат мащабната мултимедийна инсталация с финалното послание от философията на Absolut и проекта Reinvent.

Както повечето събития от социалния ни календар, входът за The Balkаnton Party е ограничен. Можете да се състезавате за двойна покана на сайта на Absolut или като поръчате специалните Absolut Reinvent коктейли в някои от най-добрите столични барове.

Припомняме ти предното Absolut Reinvent събитие - The Theatre Party