ВКЛЮЧИ СЕ В ИГРИТЕ НА ГЛАДА И СПЕЧЕЛИ

Раздаваме страхотни тематични награди: комплект книги от поредицата и специални спортни бутилки за вода

0 коментара Сподели:

Една от епичните световни поредици –„Игрите на глада“, превзе зрителите по цял свят и донесе  приходи от над $2 милиарда. Игрите на глада: Сойка-присмехулка част II довежда поредицата до нейния силен завършек, когато Катнис Евърдийн (Дженифър Лорънс) осъзнава, че вече не само оцеляването е поставено на карта, но и бъдещето на Панем.

Предизвикваме и теб да играеш, само че нашата Go игра завършва със сигурен хепиенд – готини тематични награди за теб и още няколко късметлии.

Спечели специална спортна бутилка за вода или комплект книги „Игрите на глада“ (3 книги по 300 страници). Как? Сподели ни в коментар кой е любимият ти филм от поредицата. На случаен принцип ще изберем един от коментиралите под статията и ще обявим името му в понеделник (23 ноември).

На 20 ноември предстои премиерата на Игрите на глада: Сойка-присмехулка“ част 2. Не пропускай да видиш в какво приключение се впуска Катнис този път. Предизвикателството е по-голямо от всяка арена на Игрите на глада, в която е оцелявала. А междувременно не се колебай да се включиш в нашата игра!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *