КАКВО Е #SPYFIE?

Кои са нещата, които би взел на тайна мисия в Космоса

  • 29.09.2015
  • от редакторите

Новината, че вода на Марс има, ни даде повод да започнем да планираме пътуванията си и отвъд края на познатия свят. Първото от тях влиза в календара съвсем скоро, защото Heineken обяви своята нова дигитална активация (част от “Спектър” - глобална кампания за партньорството на Heineken с филмите на James Bond), наречена #SPYFIE. В нея двама български участници ще могат да станат част от първото в света космическо селфи, направено на 600 км от повърхността на Земята. Освен това на топ секретната локация, на която ще бъде заснето то, Heineken ще организира и ексклузивно парти за премиерата на новия филм от поредицата с Джеймс Бонд - “Спектър”.

Това, което се иска от теб, е да споделиш кои са онези неща, които би взел със себе си на първата си космическа мисия.

Снимай вещите, които имат особена стойност за теб и с които не би се разделил и на стотици километри от повърхността на Земята. Дрехи, книги, очила, тефтери, бижута и дори червила, в Instagram вече се мъдрят всевъзможни сетове. Покажи какво намира място в твоя космически арсенал и  публикувай снимка в Instagram с хаштагове #SPYFIE #BG.

Двамата български представители ще бъдат избрани сред всички, включили се до 4 октомври. Готви се за тайна мисия в началото на ноември.

За да се вдъхновиш, виж няколко снимки от българските участници в активацията или гледай последния рекламен клип на марката - The Chase.

 

 

On a mission #SPYFIE#BG #heinekenbg

A photo posted by Jana (@punkhie) on


 

 

 

#SPYFIE #BG

A photo posted by | ГЕОРГИ СТОИЛОВ | (@george45str) on


 

 

 

#SPYFIE#BG

A photo posted by Nikolay Vajarov (@nikolayvajarov) on


 

 

 

#Spyfie #BG #heineken

A photo posted by Slav (@slavanastasov) on


 

 

#fullpack #Spyfie #BG #heineken #sunday #morning #optics #sunglasses #miumiu #sandals #stuartweitzman #eyeshadows #sephora #braceletes #africa #beads #phone #case #pencil #colorful #composition #instadaily #inspiration

A photo posted by Antoniya Yordanova-Tune (@tunikayo) on


 

 

 

#Spyfie #BG #heineken

A photo posted by Vasil Germanov (@thinktanklab) on


 

 

 

Basics #spyfie #bg

A photo posted by Milla Mutafchieva (@millamustgo) on


 

#SPYFIE#BG

A photo posted by Δ (@d45street) on