МОДЕРНИ КЛАСИКИ

Избери си златен естраден хит и спечели скутер Vespa

0 коментара Сподели:

Слушаш Мими Иванова, Силвия Кацарова, Камелия Тодорова или Богдана Карадочева и печелиш Vespa. Не, не ти я купуват те от умиление, че слушаш позабравените им хитове, подаряват ти я от J&B.

Идеята на новата инициатива на градското уиски е да съживи старите класики, превръщайки ги в модерна естрада. Кой не си е тананикал „Хора и улици“ или „Не ме гледай така, момче“ някога…

Сега, освен че имаш повод да си подсвиркваш по улицата старото, но златно, можеш да участваш и в томболата за ретро мотопед Vespa.

От теб се иска да гласуваш за любимото си естрадно парче в златен хит на седмицата. Имаш право да се регистрираш тук (www.facebook.com/JBBulgaria) и да участваш в играта 6 пъти, по веднъж за всяка златна селекция, до края на май.

Свежото в цялата работа е, че ще можеш да чуеш и миксираните класики, което определено ще е интересно. DJ дуото Manners (Bashment и Monk) са натоварени с тази отговорна задача, но няма съмнение, че ще се справят перфектно, най-малкото защото основната мисия на двамата български таланти е да заличават стиловите бариери. Да не забравяме и редицата им парчета, с които си спечелиха международно признание и ги наредиха на една сцена с артисти като: 16 Bit, Phaeleh, Youngsta, Distance, Kromestar, DJ No Names (Foreign Beggars), Alozade, Soul Assassins и много други.

Дерзай!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *