10-ТЕ MUST HAVE НА СЕЗОНА

Какво непременно да влезе в гардероба ти тази зима?

0 коментара Сподели:

Втурнахме се да купуваме подаръци за всички, а за нас успяхме ли да помислим?
Магазините вече имат междинни намаления, новите колекции пък са повече от добри – предлагаме ти да им обърнеш внимание. Ето и какво да търсиш между щандовете този сезон:

КОЖА
Свикнали сме с нашата собствена, но защо не и още един пласт? Класиката на черното кожено яке е задължителна за тези месеци. Но не се ограничаваме само с него, наш фаворит са и кожените клинове и панталони, които са интересни и предполагат какви ли не варианти за съчетания. Внимавай единствено да не прекалиш, жената котка е секси на екран, на живо обаче е вероятно да те сплаши.


ПУХЕНИ ПАЛТА
Сещаш се за Голямото пиле от “Улица Сезам”, нали? Толкова е симпатично! Тази зима се преобразяваме почти като него, една идея по-стилни и в по-меки тонове. Обемните палта от различни видове пух са абсолютен тренд, който дори има практична черта – топли. Съвет от нас – избери по-късо яке, защото обемът може да ти изиграе лоша шега, когато е в повече (визирайки дължините).


ЕТНО
Шалове, които превръщаме в пончо? Да. Дълги, широки жилетки? Да. Техният чар е в това, че могат да разнообразят всяка визия. Този сезон тематика е етно, а цветовете – извадени от есенна гора. Чудиш се как да подчертаеш талията? Преметни един тънък колан и небрежната ти визия е завършена.

СЕКСИ ГАЩЕРИЗОНИ
От години сме осъзнали, че тази дреха е в топ 3 на мъжкия хейт списък. Но продължаваме да твърдим, че гащеризоните са невероятно практични (все пак спестяват чуденето “какво с какво да съчетая” – говорим за дреха от една част) и супер секси, когато са с гол гръб или пък дълбоко V-oбразно деколте. Освен това издължават краката. Честно, мъже, не ви разбираме.


ПАСТЕЛ
Бонбони, захарни памуци, дъга… Деца сме и винаги ще си останем. Още миналата зима се прехласнахме по розовите палта, сега разширяваме гамата до бебешко синьо, лилаво и коралови тонове. Единственият им минус е честата необходимост от химическо чистене, но от нас да си знаеш – покупката си заслужава.


МОНОХРОМ
Друг път пък нещата са ясни и кратки – в черно и бяло. За почитателите на този класически тренд има много и разнообразни варианти. Геометрични форми, райе и какво ли още не. Определено се връщаме назад към 60-те, bon voyage!


BOYFRIEND ДЪНКИ
Носим ги без прекъсване от доста време, вече са любимото нещо в гардероба ни, а още едно попълнение от тях никога не е излишно. За студеното време вместо с кецове можеш да ги съчетаеш с боти с дебел ток или на платформа, изборът е твой!

ВИНЕНОЧЕРВЕНО
Неколкократно обяснявахме наляво и надясно, че единственото хубаво на зимата е червеното вино. И е така. А когато си говорим за мода, цветът е от особено значение. Съмняваме се, че ще успееш да намериш магазин, който да не предлага нещо в цвят бордо. Естествено че го харесваме под всякаква форма – рокли, шапки, палта, жилетки и можем да продължим още дълго. Съветът? Купи си и тъмночервено червило, сега му е времето!

ПОЛИ С ВИСОКА ТАЛИЯ
Говорейки за 60-те… Тези поли са спасение за много жени, защото стоят добре на голяма част от нас, стилни са, пък и ни позволяват да извадим на показ краката си дори и през зимата. Ти решаваш каква дължина и цвят ще избереш, идея от нас – добави и шапка с широка периферия, визията обещава да е перфектна.

ЧОРАПИ НАД ГЛЕЗЕНА
Не може да се отрече, че са секси. Ние си падаме по тези над коляното, но намираме и добри попадения сред по-късите. Черни и тъмночервени са сред най-продаваните чорапи за този сезон, но не се и съмняваме, че ти можеш да се развихриш. Внимавай при съчетаването с останалата част от аутфита.

БОТИ И БОТУШИ
Обувките съвсем не са на последно място. Тук работата е такава, че според нас всяка жена има огромен избор. Да не забравяме, че всяка от нас тайно или не има добър (меко казано) запас от обувки. Тази зима изберете по-груб модел, с грайфери или дебел ток, който ще пази краката ви в поледици и студ.

 

Виж и сесията, която заснехме, вдъхновени от гушкавите плетива.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *