VIVA LA VIDA

Въпросът, кои са цветовете на сезона, намира своя отговор в една серия от модни и бюти идеи, които обединяваме в предложенията за летните партита

0 коментара Сподели:

СЛЪНЧЕВО ЖЪЛТО
Дори да изберете семпла рокля, жълтото е напълно достатъчно и добро решение за привличане на погледи в летните вечери. Ако материята е със специфична текстура, е напълно достатъчно за цялостното пълноценно излъчване на дрехата, когато е в толкова силен цвят и дори не е нужно да търсите допълнения.
Огърлица ELISABETTA FRANCHI, 372 лв.,рокля PATRIZIA PEPE*, чантичка TED BAKER от D’O UOMO, 186 лв.

КОРАЛ
Силен цвят със специфичен характер, той кореспондира добре с всички останали ярки тонове, като особено добре си партнира с оранжево и пастелните нюанси на розовото. Аксесоарите, които ще го допълнят най-добре, са златни или подчертано цветни и екстравагантни.
Обеци ELISABETTA FRANCHI, 190 лв., сако MARCIANO GUESS от SCANDAL, 333 лв., къси панталони HALE BOB от COLLECTIVE, 359 лв., обувки ELISABETTA FRANCHI, 452 лв.

ЗЕЛЕНО
Зеленото сякаш най-малко зависи от модните тенденции – или го допускаме в гардероба си, или няма закони, които да ни принудят да го носим. Предлагаме по-различен и умерен прочит на този цвят, където той е само свежа основа, върху която се разгръща смела, но много стилна декорация от прозрачен тюл и бели пайети, обшити фигурално.
Огърлица SANDRO FERRONE, 48 лв., рокля WHO’S WHO, 1040 лв.

ОТ КОБАЛТ ДО ТЮРКОАЗ
Ако има цвят, под чийто знак преминава сезонът, то това е синьото. Рядко има такъв категоричен лидер, особено когато говорим за цветови решения, но това лято дава цялата си любов на сините нюанси. Ние пък ги комбинираме с tribal мотиви за още по-забележителен стайлинг.
Огърлица SANDRO FERRONE, 68 лв., рокля HALE BOB от COLLECTIVE, 445 лв., платформи UNITED NUDE от TOTALLY ERECTED STORE, 213 лв.

фотография: Диляна Флорентин
стайлинг: Антония Йорданова
асистент-фотограф: Вергиния Янчева
грим и коса: Слав
модел: Глория петкова @IVET FASHION

Виж и тенденциите в банските костюми.


 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *