Go Guide редактор ти показва трите стъпки за перфектната грим рутина

Новата серия на L'Oréal Paris – Infaillible съдържа продукти, които ни дават съвършена кожа, перфектна основа и визия, която казва УАУ!

0 коментара Сподели:

Всяка дама иска да изглежда зашеметяващо, да привлича внимание, а гримът ѝ да е истинско произведение на изкуството.

Ние не правим изключение и се стремим да постигаме визия, която едновременно да е естествена и лека, да подчертава личните ни дадености, но и да кара всички погледи да са насочени право към нас. За новия сезон това е особено важно, защото ни предстоят страхотни партита, морски приключения и най-вече пътувания, които изискват красива и непоклатима основа за грим. Ето защо в края на май, когато най-хубавите месеци тепърва предстоят, решихме лично да изпробваме невероятните предложения на L’Oréal Paris и тяхната нова линия Infaillible, съдържаща абсолютно задължителни продукти за безупречна кожа и постигане на перфектна основа за всеки вид грим. Лицето на линията Infallible е неповторимата и иконична Кендъл Дженър, а сред звездите в колекцията са фон дьо тенът L’Oréal Paris Infaillible 32H Fresh Wear Foundation, който вече идва в нова опаковка и издържа до цели 32H* (*Потребителски тест, 127 респонденти), фиксиращият спрей Infaillible 3-Second Setting Mist, който се превърна в TikTok сензация, коректорът Infallible More Than Concealer и спиралата за мигли L’Oréal Paris Panorama, която бихме нарекли абсолютен бестселър. Съветваме те да не пропускаш да се насладиш на всяко едно съкровище от линията Infaillible, защото ти гарантира устойчивост, грим, който „не мърда“, страхотна основа, изравнен тен, перфектна кожа и абсолютно подготвено лице, върху което може да създаваш различни грим визии. Ето с какво започнахме ние – виж трите задължителни стъпки за грим рутина, която ти дава лице като от картина.

Стъпка едно: Фон дьо тенът, който никога не ни предава

Започваме нашата грим рутина, като предварително сме почистили лицето, нанесли сме хидратиращ крем и преминаваме към създаване на перфектната основа. За фон дьо тена имаме задължителни условия – да е точно нашият цвят, да е изключително покривен, да изсъхва бързо и най-вече да остава на лицето възможно най дълго. Всичко това откриваме в L’Oréal Paris Infaillible 32H Fresh Wear Foundation. С него, освен че не ни се налага да нанасяме слънцезащита отделно, защото той я притежава, се наслаждаваме на приятно усещане още от първия допир до кожата, кадифена текстура и формула, която бихме нарекли абсолютно балансирана.

Дълготрайният фон дьо тен L’Oréal Paris Infaillible 32H Fresh Wear Foundation придава на кожата естествен вид и я предпазва от влиянието на слънчевите лъчи.

Забелязахме, че деликатната формула се нанася лесно и незабавно покрива кожата, като я снабдява с необходимата хидратация през целия ден. Носейки го в офиса и на вечерно излизане, можем да кажем, че той определено освежава и омекотява, а витамин С в състава му озарява кожата и ѝ осигурява антиоксидантна защита.

Подсказваме ти, че фон дьо тенът съдържа светлоотразяващи микроперли, които придават младежки вид на лицето. Устойчивият състав осигурява действие до 32 часа*(*Потребителски тест, 127 респонденти), като заради високата покривна способност на продукта гримът ни наистина издържа цял ден, а несъвършенствата ни са идеално прикрити. В същото време се усеща изключително леко върху кожата.

Стъпка две: Пудрата без, която не можем

Кожата ни „да диша“ е основен приоритет, на който залагаме, когато изготвяме нашата грим основа. Не искаме тежки продукти, които я задушават, както и такива, чиято структура си личи по лицето ни. Затова сме особено внимателни, когато избираме ежедневната ни пудра. Изключително се впечатлихме още щом отворихме новия шедьовър на L’Oréal Paris – пудра Infaillible 24H Fresh Wear, която съчетава дълготрайно покритие и издръжливост с матов ефект.

За всички, които харесват матов краен ефект – това определено е вашият продукт!

Това, което отличава тази пудра от останалите, е, че е пудра, която покрива като течност и матира като твърда пудра. С издръжливост до 24 часа* (*Потребителски тест, 101 респонденти), тя осигурява високо покритие само с едно движение. Освен високата покривност не оставя следи, устойчива е на вода, влага и пот, което я прави идеален избор за дневен или вечерен грим. L’Oréal Paris Infaillible 24H Fresh Wear ни дава нужното покритие, в което се убедихме, омекотява, не създава ефект на маска и не утежнява кожата.

Нежна е на допир и с изключително леко усещане върху лицето, допринася за естествен и свеж вид. Съветваме те да я нанесеш равномерно върху кожата и да разнесеш с гъба или козметична четка. Усетихме пълния ѝ потенциал след цял ден носене в офиса, страхотна вечеря с приятели и коктейл в любимия ни бар, след който се прибрахме у дома и видяхме, че гримът ни е абсолютно непокътнат. Даваме ѝ най-високата оценка.

Стъпка три: Сетинг спреят, който се превърна в истинска звезда

Ако си фен на TikTok, няма как да си го пропуснал! Новият продукт, който се присъедини към линията за лице Infaillible, е Infaillible 3S спрей за фиксиране на грима. Това е продукт, който в момента е сензация в TikTok и напълно завладя Европа, а сега вече имаме щастието да се предлага и у нас. Основната характеристика на този спрей е, че след употреба, независимо от метеорологичните условия и други фактори на околната среда, гримът ще остане стабилен до 36 часа* (*Потребителски тест, 106 жени). Освен това не се пренася и не залепва и е подходящ за всеки тип кожа.

L’Oréal Paris Infaillible 3-Second Setting Mist задържа визията ни безупречна изключително дълго!

Това е толкова впечатляващо, че нямахме търпение да се възползваме от невероятните му характеристики и потвърждаваме, че изсъхва само за 3 секунди, предотвратява размазването и избледняването, не оставя лепкав филм или петна и е идеалният ни приятел както за съвършен финиш, така и за динамични нощи и дни.

Изпробвахме го в няколко последователни седмици с различна програма и можем да кажем, че не ни разочарова. Беше успял да запази дори фини детайли от грима ни, а Т-зоната и областта около очите бяха напълно фиксирани и непокътнати.

За финал те съветваме да не пропускаш и друга класика от линията – L’Oréal Paris Infaillible 24H More Then Concealer.

Течен коректор, който има висока покривна способност и издържа до 24H* (*Потребителски тест, 161 респонденти), а от друга страна е лек и дава на кожата усещане за хидратация. Има кремообразна и лека текстура, прикрива несъвършенствата, изравнява тена и има естествен завършек.

Основна стъпка във всяка грим рутина и перфектен в комбинация с останалата част от продуктите за лице Infaillible. Довери се на всички съкровища от новата линия на L’Oréal Paris и не забравяй – красотата няма граници, особено когато юни и август тепърва предстоят. Създай лице и грим, на които всички ще се възхищават!

За още от същото – виж Новият тренд в света на козметиката – на сцената излизат унисекс продуктите

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *