Новият тренд в света на козметиката – на сцената излизат унисекс продуктите

Даваме ти решение с продукти на Laboratorios BABÉ срещу стареенето, които можеш да споделиш с любимия човек

0 коментара Сподели:
Новият тренд в света на козметиката – на сцената излизат унисекс продуктите

Обичаме да се променяме, да полагаме грижа, да следваме полезни тенденции.

Затова се обръщаме към света на козметиката, който не спира да се развива и да предлага нови решения за справяне с проблемите на кожата. Тук разделение няма – както ние, така и момчетата се сблъскват със своите недостатъци и търсят решението за по-добрия външен вид и здраве.

С радост разбрахме, че нашите приятели от Laboratorios BABÉ имат страхотни предложения,

с които рутината сутрин и вечер може да бъде прекарана в приятната компания на твоя любим човек. Да, новия тренд, с който да подариш любов на кожата си, откриваме в унисекс продуктите, а времето за нея и него вече наричаме „споделено“. Продължи надолу – даваме ти два продукта, които да използваш с половинката си в борбата срещу стареенето.

Грижата се превърна в наша мисия – спазваме стъпки и последователност, за да опознаем нуждите си и да постигнем желания резултат. В процеса обаче времето е това, което никой не може да спре, но пък правилните продукти могат да забавят. В палитрата на Laboratorios BABÉ откриваме две универсални съкровища от серията Healthy Aging+, подходящи за използване от 25+ момичета и момчета!

Мулти Подмладяващ Бустър

Първият ни верен помощник срещу стареенето на кожата е ревиталиращият крем бустър. Препоръчваме ти го, защото не само намалява бръчките, но и уеднаквява тена на кожата. Магията се случва благодарение на енергизиращи активни съставки, които осигуряват чувство на стегнатост и еластичност, както и възвръщат блясъка на лицето.

С него сме спокойни, че разполагаме със силен щит в антиейдж превенцията.

Мултикоректор

В козметичния ни несесер присъства още един продукт, който споделяме с любимия човек. Мултикоректорът е предназначен да подари нежна грижа за кожата около очите и устните, като коригира фините бръчки. Но това не е всичко! Въоръжаваме се с него, защото освен това премахва тъмните кръгове под очите и се бори и с намаляването на бръчките в зоната около устата.

Повярвай в него, кожата ти ще ти благодари!

Три козметични продукта, които ще се грижат за кожата ти през зимата

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *