Eсен в София: 5 модни съкровища за стилна визия

Ето какво избираме да облечем, за да сме в тандем с есенния разкош навън.

0 коментара Сподели:
Fashion days Black Friday

Днес е слънчева и златна, утре дъждовна и меланхолична, а вдругиден студена и мъглива.

Независимо обаче в какви есенни настроения избира да е любимата ни София, едно е сигурно – трябва да имаме аутфит, който подхожда на всякакво време навън и същевременно е комфортен и впечатляващ.

Ето защо на следващите редове сме избрали за теб пет must-have есенни фешън съкровища, които ще те спасят при всяка ситуация и ще ти донесат нужната доза увереност, че си подготвена за тази впечатляваща есен. Естествено в избора ни помагат от fashiondays.bg, чийто Black Friday започва днес.

Кога и какво – ти казваме накрая, а сега – избери смело новата си модна находка от нашата селекция!

Деним вечен, деним любим

Fashion days

Дънките са светая светих в нашата модна колекция. Те са не просто задължителни, а основополагащи за всеки добър гардероб. Скини или чарлстон, черни или сини, с висока или ниска талия, това вече зависи изцяло от личните предпочитания, но ние избираме точно тези Mom с висока талия от Marks&Spencer. Изчистени, тъмносини и от висококачествен деним,

тези съкровища пасват отлично и с красива риза в офиса, и с тишърт на някое следобедно рандеву с приятели.

Следвай ме!

Кое ако не обувките да накарат всички да се обърнат след нас в красивата есен.

Е, точно тези кожени боти Chelsea ни изпълват с онова усещане, че сме спечелили джакпота от модната лотария, защото, освен че са убийствено красиви, предлагат и ненадминат комфорт.

Брандът отново е Calvin Klein, цветовете са черно и бяло, които внасят доза класика в иначе нестандартния дизайн, а подметката е от любимия ни тип, за която никакво време не е проблем. Слагаме ги и на елегантна рокля, и на ежедневен сет и сме сигурни, че всички погледи ще са с нас.

Втора кожа

В нежен цвят nude това рипсено боди с поло на Vero Moda ни предлага всичко нужно за хладната есен – удобство, абсолютна универсалност и красива визия.

Съчетаваме го с всичко и навсякъде, чудесен приятел ни е под топло палто или с красива риза отгоре,

а това, че пасва чудесно на всякакъв тип фигура, го прави най-доброто есенно оръжие, което винаги е там, когато се чудим точно какво да облечем.

Героят на сезона

Палто, и то какво! Ако трябва да определим категоричен герой на есента, то това несъмнено е палтото.

Дори да излезете с пижама от къщи, ако палтото е впечатляващо – всичко придобива завършен вид.

Ние сме фенове на ярките цветове, а това карирано право палто на KOTON е любимата ни есенна находка. Със страхотна класическа кройка, цветове, които безспорно отговарят тематично на сезона, и супер ревери, то е красавецът, който прави визията ни специална.

Светът ми е в теб събран

За финал ти оставяме тук това съвършенство на Karl Lagerfeld. Раницата K/Ikonik със страхотното лого е това, от което имаме нужда, за да съберем всичките си вещи и отново да изглеждаме стилно.

Тя е универсалният ни помощник, когато искаме да вземем със себе си топъл шал, лаптоп и няколко от любимите ни тефтери,

а ако трябва да си кажем честно – бихме я носили дори и празна, защото завършва цялостната ни концепция за есенно съвършенство по перфектния начин.

Ако ти се гледа нещо супер смислено, виж тези 7 филма, които очакваме да видим във финалната „Оскар“ селекция

Пусни се в Tik Tok с нас.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *