Поканата за флирт се пише с очи

Поканата за флирт се пише с очи и се пие до дъно

0 коментара Сподели:

Флиртът с други хора лекувал връзката. А може и да я разрушава, което си избереш бих казала аз. От какво да я излекува? От битовизма, от скуката, от застоя. Може би лекува хората, които имат нужда да оздравеят от нелепи мечти.

Затова пристъпвам уверено, барът е дълъг и хищници дебнат от всякъде. Засичаме погледите си с някои от тях. Приличаме на кръстовища по които колите се разминават мълчаливо и никой не поглежда с любопитство зад чуждите прозорци.

Тази вечер е специална и трябва да открия нещо ново. Оставам скрита, защото не искам да разкрия този срещу мен. Не си виждаме разголените тайни, не се събличаме с блясък от страстта на дъното на ретината където извира истината, която ни гори всичките тук. Излезли сме на лов. Вечерите в големия град е така.

Посрещаме се по дрехите, изпращаме се по чаршафите след като ги намачкаме.Ние сме горещи частиците на нощния живот. Градът кипи не заради друго, а заради нас.

Ясни сме си и с вталените си рокли, и с излъсканите си обувки. Засичаме се по заведения  и улици. Винаги търсим нещо интересно и ни трябва малко смелост да се впуснем към поредното преживяване.

Нищо не ми приковава погледа засега, а поканата за флирт се пише с очи. Такива очи, които се забиват като карфици по повърхността и проникват под нея, по кожата ти избива цялата жега стаена от горещия ден, а мръсотията на града се трансформира в мисли, които раждат грехове във въздуха около теб.

Точно, когато си мисля, че тази петък вечер е изгубена тряскаш чаша пред мен, усмихваш се нагло, все едно съм твоя и се представяш. Една част от мен вече ти е обърнала гръб или ти е ударила шамар, но друга.. онази другата от мен иска да остане, да чуе всичките ти истории и да изпие до дъно всичко, което ще й предложиш.

Флиртуваме открито, защото когато нещата са прикрити се забравят много лесно и доскучава. Знаеш. Започваш надълго и широко да ми обясняваш, че си ми избрал водка направена с кристално чиста изворна вода, а аз се чувствам по-прозрачна от нея пред теб докато просто говориш.

В чашата ми е новата Flirt 5. Чиста, мека, ароматна и пет пъти дестилирана. Какво ми предлагаш? Пет емоции в един флирт? Готова съм.

Вкусът е силен, наситен и ми трябваше, за да превключа оборотите, да вляза в реалността на тази нощ и да попадна на правилното кръстовище където забавям скоростта и се оглеждам, за да се напасна с твоята. После вдигаме темпото заедно и продължаваме към места, които не всеки, с който съм флиртувала е виждал.

Флиртовете не са това, което бяха.  Те са все по-близо до чувствата, все по-интензивно до изживявания, които остават не само като белези по телата ни, а в главите ни.

Искам да те срещам пак и пак, да ми поръчваш водка и да живея за вечерите, когато ще се засичаме. И ако дойде ден, когато не издържаме флиртът да се превърне в нещо повече. Да му надхвърлим потенциала, да сме чисти като планинска вода, кристално ясни един за друг, да се изгаряме като високи градуси на алкохол.

Искаме да сме пет пъти повече дестилирани в това, което пием и това, което чувстваме. Пиша ти го с очи, а ти ми го подписваш с език, който облизва устните ти.

Не знам дали новите флиртове лекуват връзката, но определено създават нова такава, а новите неща могат да се окажат много по-качествени от старото, което ни е писнало.

А какви са всъщност нощните герои а.k.a. свалячите!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *