ФОТОГРАФ ПОД ПРИКРИТИЕ

Американецът Vlad Leto снима тайно предложения за брак

0 коментара Сподели:

Явно тази седмица сме на любовна вълна, защото няма как да не споделим серията от снимки на фотографа Vlad Leto, който посвещава работата си на влюбени двойки, решили се на следващата голяма крачка във връзката си. Преди да си помислиш, че става дума за сватбен фотограф, бързичко ще ти кажем, че неговата мисия е много по-сложна. За разлика от планирани фотосесии, Leto има деликатната задача да снима двойки в момента, в който се вричат във вечна любов с предложение за брак. Именно това прави снимките на фотографа толкова истински, изпълнени с реални чувства и красиви и неподправени емоции.

От 2013 насам Leto е заснел повече от 150 предложения за брак. Самият той казва, че това е специален повод, изпълнен с емоции и радост. Когато снима под прикритие, той може да запечата този уникален момент завинаги. Фотографът предлага да бъде ангажиран именно за да направи такъв тип снимки, но никога не се показва, освен, ако не е предварително уточнено с партньора, планирал да падне на колене.

Колкото и да се опитваме да вярваме, че бракът не променя нищо, е доказано, че женените двойки изменят стила си на писане. Как точно, виж тук.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *