СПЕЧЕЛИ ПОКАНА ЗА ПАРТИ С LOVEBIRDS И ПЕТНАЙСЕТ ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ БЪЛГАРСКИ БАРМАНИ

Този четвъртък те каним на парти с добри коктейли и интелигентна музика

0 коментара Сподели:

Eдин от най-престижните и амбициозни бармански конкурси в света – Аbsolut Invite, ще се проведе за първи път в България на 9 април (четвъртък) в Creative Hall в София, за да постави предизвикателство пред петнайсет oт най-добрите ни бармани и да изпрати двама от тях на световния финал в шведския град Ахус през май. Барманите ще демонстрират теоретични и практични умения пред журито през целия ден, а специалният гост на събитието Лука Чинали ще изнесе безплатен мастърклас на тема Handcraft of the Cocktail пред широка публика от 12:30 до 15:30 същия ден. Конкурсът ще завърши с афтър парти за специални гости на Absolut с музика от гост диджея Lovebirds (Winding Road Records, Германия), който пристига за първи път в България в компанията на Valdy (Takeover, България) и майсторски коктейли.

И понеже всичко това звучи като събитие, което не се случва всеки ден, искаме да раздадем три покани (под формата на индивидуален код, който да регистрираш на absolutlist.com).

Единственото, което се иска от теб (освен да си над 18 години), е да споделиш в коментарите към тази статия кой е любимият ти коктейл, забъркан с водка. Кодовете раздаваме утре в 12:00 (обедно), така че побързай.

МАЛКО ПОВЕЧЕ ЗА МУЗИКАТА
Lovebirds e соловият проект на базирания в Хамбург диджей Sebastian Doering. След редица превъзходни сингли за многоуважавани лейбъли, като Winding Road Records, Freerange, Buzzin Fly, OM records, Liebe*Detail, той достига върховете на класациите с дийп хаус соул химна Want You In My Soul, което се превръща в модерна денс класика. Първото парче на Lovebirds излиза в Trax of Interest през 2000. Тогава той е известен с по-дълбоките неща, които прави с основния си проект – дуото Kneedeep с Toddie Freese. През 2006 Sebastian вече е натрупал солов материал и подписва с лейбъла Winding Road Records. Оттогава Doering е отговорен за огромен брой клубни хитове, включително дийп хаус шедьоври като M.U.S.I.C., модерната дийп хаус класика In The Shadows, dancefloor бомбата The Rat и най-големия му хит Want You In My Soul с участието на Stee Downes. Звукът на Lovebirds е като проблясък от миналото, съчетан в качествена хаус продукция.

Да слушаш Lovebirds е като пътуване назад в 70-те и 80-те – но подплатено с класическо и по-футуристично хаус звучене.

Колкото до глобалната инициатива Absolut Invite – тя се случва за пети път в света и тази година темата й е ръчната обработка, а продуктът на фокус е Absolut Elyx – handcrafted luxury vodka.
 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *