ЖУРНАЛИСТИ КРЪСТОСВАТ РАКЕТИ В САНТА МАРИНА

А наградите отиват в нашата редакция

0 коментара Сподели:

През 2014 година Санта Марина печели най-престижната международна награда в категория "курорти" на конкурса FIABCI Prix D'Excellence Awards. През 2015 пък живописното ваканционното селище край Созопол получи признанието на всички журналисти, които взеха участие в първия за гилдията тенис турнир.

Надпреварата между журналисти се състоя на новите кортове в комплекса.

Бързаме да се похвалим, че нашата колежка Йоана Андреева обра наградите сред жените, а с партньора й надиграха и смесените двойки.

Партнираха й Йоана Гочева и проф. Георги Карасимеонов. Приза сред мъжете грабнаха Мартин Захариев и Тихомир Тинчев. Състезанията за журналистите продължават още следващия уикенд с турнира на Сибанк, на който домакин ще бъде столичният спортен комплекс „Дема“.

Това събитие поставя началото на един натоварен тенис сезон за Санта Марина, включващ мачове за деца и аматьори, както и два международни турнира от световната ранглиста с награден фонд по $10 000.

Ако ти се иска да смениш обстановката, да поиграеш тенис на качествени кортове, дори и никога да не си хващал тенис ракета през живота си, Санта Марина е място, където можеш да се насладиш на почивка за всякакви вкусове.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *