АБСУРДИЯ

"Някой ден хората ще общуват с палците си. Ще карат мерцедеси с газови уредби. Жените ще бъдат жени, мъжете също…“ Тарзан

0 коментара Сподели:

Съвременният човек си бръсне краката и двете обеци на приятелката му блестят по-малко от неговата.

Съвременният човек иска деца, но не иска да се жени, щото не иска да се развежда.

Съвременният човек харчи пари за хубав ром, който разрежда с няква тъпа кола или още по-зле – сода.

Съвременният човек иска да му го хапят, да му го смучат, лице – Bellucci, а после се оплаква, че „всички“ млади дами имат особен афинитет към промискуитета. В същото време съвременната млада дама си обува къси панталонки, с които половината й задник е навънка, и после мрънка, че „Господата не се отнасят с необходимото уважение“.

Съвременният човек разбира как се чувства баба му, леля му, кака му, майка му, другите баби пред блока и може да интерпретира техните чувства и мисли. В същото време не е наясно дали обича повече ванилов или шоколадов сладолед и къде по света би пътувал. Затова си взима ванилов „в прегръдката на изкушаваща комбинация от натурален и млечен шоколад“ и отива там, където го викнат.

Съвременният човек понякога губи вяра в себе си, но държи другите да вярват в него, докато той си възвърне вярата. Накрая цялото това вярване трябва да се трансформира в продуктивност и полезно действие, които да му помогнат да си завърши проекта в срок. Иначе човекът се е позабавил малко, щото е бил зает да се чувства влюбен и отхвърлен.

Когато се чувства така, СЧ се отдава на меланхолична музика, виноленция и лирически откровения. Любовните си поеми героят на нашия текст кръщава или „ *******“, или „ – “, а след това ги пуска в обръщение у Форума за Ерудиция и Йерархизация на Съвременните Български Уникуми на Културата – Фейсбук.

Съвременният човек изневерява и мрази да му изневеряват.

СЧ се нуждае от нови места, нови хора, нови клубове, нова музика, за да МОЖЕ да съществува. СЧ не се замисля как звучи това в ушите на неговия набор от село Голямо Чочовене (примерно).

Нашият приятел обича да изказва мнение, но мрази, когато другите го правят. Той знае значението на всички интернет съкращения, но няма идея какво е фасонка.
СЧ псува пешеходците с глава през прозореца  и не спира на пешеходните, когато е с кола, а когато е без – пресича Цариградско, прескачайки мантинелите.

Той е еклектичен. Слуша чалга, „шие кучките“, вярва в истинската любов, честния труд и Вълка от Уолстрийт.

Съвременният човек вярва и че всичко е измислено така, че на някои да не им се налага да ми$$лят за нищо, а други, колкото и да мислят, не могат да измислят друг начин.

Съвременният човек обвинява Делян Пеевски, че е в основата на всичко.
СЧ знае, че всъщност евреите са в основата на всичко.
СЧ знае, че  масоните са в основата на всичко.
СЧ се чувства малко объркан.

Ако все още не се е застрелял, нека СЧ потърси утеха на: “NULA OSEM OSEM OSEM PET 4ETIRI PET SEDEM SHES DEVET DESET. SAMO ZA PLATEJOSPOSOBNI GOSPODA I DAMI!!!!!! DVOIKA SME.”

Откровеността е болезнено откровена, но пък мълчанието е блато.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *