5 събития за след работа: 05 – 09 август

Забрави за рутината

0 коментара Сподели:

Тази седмица е истинска изненада – всеки ден ти предлага различни предизвикателства, нови познанства, интересни теми, изложби, коктейли – от най-сериозното до най-разпусквателното. Наслади ѝ се в нашата компания и виж къде ще бъдем от понеделник до петък.

PLASTIC FREE SPIRIT
Понеделник, 18.30 часа, Маймунарника

Приветстваме първото издание на Social Mondays, а именно Plastic Free Spirit. В свежата атмосфера на Борисовата градина и Маймунарника щеси говорим за рециклирането и намаляването на отпадъци от заведения и барове. Поканени да вземат участие са представители на бизнеса, общинската и държавната администрация, фирми за разделно събиране, НПО секторът, активисти, както и всеки, който има желание да се включи.

ПОДГОТВИТЕЛНА СРЕЩА ДОБРОВОЛЦИ „ЛЪВСКО СЪРЦЕ 2019“
Вторник, 19 часа, Coworking by MOVE.BG

Предизвикай себе си и се запознай с организаторите на единствения по рода си Ultra Cross Thriathlon „Лъвско сърце“. Ако се чудиш как може да прекараш супер яко и в същото време да си полезен, то непременно мини през къщата на MOVE.BG във вторник вечер. Поканени са всички ентусиасти с лъвски сърца, които искат да се включат като доброволци в екипа зад триатлона. „Как“ и „какво“ точно, ще разбереш на самата среща.

DEAD MAN'S HAT LIVE & NEW ALBUM PROMO – 06.08.2019!
Вторник, 20 часа, Kino Cabana

Вторник вечер е перфектното време за лежерен чил на хубаво време и в компанията на откритата сцена на Кино Кабана. За черешка на рецептата добавяме и лайв изпълнение – промо към новия албум на Dead Man’s Hat. Събирай тайфата, входът към събитието е свободен, а коктейлите вътре – 10/10.

FLIPFLOP PARTY VOL. 2 W/ BOOTY BEATZ AT BAR PETUK | 07.08
Сряда, 21 часа, „ПЕТЪК“

Малкия петък в „ПЕТЪК“ и в компанията на FLIPFLOP настроение – няма какво да се обърка. За втори пореден път ще разтърсим заедно дупетата в компанията на най-добрия хип-хоп и RnB с Кари и Бени aka Booty Beatz, които бяха основните замесени зад пулта миналият път. Жега или не, тук те очакваме с отворени обятия, така че не ни разочаровай.

SPRITZ TIME BY APEROL | EVERY THURSDAY AFTER WORK AT WONDERLAND
Четвъртък, 17 часа, Wonderland Desserts and Cocktails

Всеки четвъртък следработно се отправяме към страната на чудесата. В Wonderland Dessert and Cocktails те очаква Spritz time by Aperol – традиция, която усещаме, че ще ни стане любима. Всяка седмица в предпоследния работен ден приятелите тук ще се погрижат да се почувстваш като у дома си – с Aperol Spritz в ръка и солена хапка за душата.

АЛЦЕК МИШЕВ | ALZEK MISHEFF
Петък, 19 часа, Swimming Pool

Изложбата „Най-новите малки картини на плувеца“ в Swimming Pool е първата изложба на Алцек Мишев в България след заминаването му през 1971. Включва две групи oт творби и два експозиционни аспекта. Първият, наречен от автора „Абстрактни пейзажи”, които не са абстрактни въобще. Вторият, наречен „Миражи и реминисенции“, се обръща към темите на някои от неговите по-важни проекти, реализирани в градска среда.

InFocus: Заснети емоции

Какво още се случва?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *