ЕСЕНЕН ДОКЛАД: 10 ТРЕНДА, КОИТО НИ ВПЕЧАТЛИХА

Селектирахме 10 от трендовете за тази есен, които определено грабнаха вниманието ни.

0 коментара Сподели:

Септември е нежен с нас, но вече имаме едно на ум и започнахме да се оглеждаме за свежи попълнения към гардероба си за новия сезон. Трендовете са много и разнообразни, а аутфитите са насочени все повече и повече към удобството и комфорта.
И така на дневен ред: модни тенденции – Есен 2015.

CULOTTES

Заглеждахме европейки, които ги носеха цяло лято, продължаваме да вярваме в тях и през есента. И не, не говорим за кюлотите, които носи баба ти, а тези – под формата на широк панталон с дължина под коляното. Освен че са нестандартни, са и много лесни за комбинация със спортни обувки.

MAXI COATS

Въпреки че стискаме палци за един топъл сезон, никога не забравяме да се подготвим добре. А палтото е най-сигурната застраховка при студени дни. Този сезон то е дълго и с изчистени линии. Предлагаме ти да експериментираш при избора на цвят и материя, възможностите са много.


BACKPACK ME

От известно време си говорим за раници и захващайки темата – забелязваш ли колко много жени вече ги избират пред чантите? През есента предпочитаме черен кожен вариант, в разнообразни форми (геометрични най-вече). Плюсовете са много, един от тях – в раницата можеш да събереш какво ли не, а носейки я, ръцете ти винаги ще са свободни.


TURTLENECK

Цяло лято показвахме плът, сега идва време да я покрием прилично и със стил. Тази есен поло вариантите при блузите са абсолютен тренд, който забелязахме в колекциите на марки като LOEWE, FENDI, DKNY и MSGM. Виждаме ги в перфектна комбинация с панталон с висока талия и класически токчета.


SPORTY CHIC

Не тренд, а начин на живот.
Говорим отново на тази тема, първо, защото е неизбежнa и, второ, защото в ежедневието си поставяме удобството на първо място. Тази есен се ориентираме към любимите кецове Adidas Stan Smith в семпли съчетания и изчистени аутфити.


INTERSTELLAR

„Аз не съм от тук, идвам от друга планета…“
Редица марки погледнаха към небосвода и звездите, сред които и фаворитите ни от Valentino и See by Chloe. Темата ни влече и нямаме нищо против да облечем цяло съзвездие, в случая избираме нестандартни принтове и се пренасяме някъде далеч от Земята…


SHINE ON

Или как да носим металически цветове
Дали ще са обувките, якето или полата… всичко може да блести. Стига да решиш, можеш да направиш Есен 2015 наистина заслепяваща. А и това е още една възможност да се отличиш в така мрачното следлятно ежедневие.


VICTORIAN ERA

Забрави за връщане назад с десетилетия, тук си говорим за векове и ако трябва да сме по-конкретни – XIX век. Високи яки, коприна, шифон, обемни ръкави и секси силуети за ултра женствен вид са нашата визия за официални поводи. Rodarte, Michael Kors, Erdem, Oscar de la Renta и Simone Rocha са съгласни.

OPTICAL GEOMETRIES

Да, ние също не харесваме математиката и с чиста съвест признаваме, че геометрията никога не ни е била силна страна. Но пък когато става дума за мода… нещата стоят другояче. Трендът е един от най-интересните и сме готови да го приемем с отворени обятия. Особено когато класическата цветова комбинация е между черно и бяло.


KEEP ME WARM, BABY

Пуловерите също могат да са стилни. А как да не ги обича човек, след като имат и най-доброто предимство – да ни топлят. Едрата плетка е изборът, който правим тази есен и излизаме навън без никакви притеснения.

 

 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *