10 АКЕСОАРА ЗА МОДЕРНОТО ГРАДСКО МОМИЧЕ

А защо да не си ти тази, която краси града? Виж 10-те ърбън аксесоара, с които да се сдобиеш

0 коментара Сподели:

Всяка от нас помни как е спестявала от джобните си като тийнейджър, за да си купи тайно от родителското тяло я лак за нокти, я спирала за мигли или нещо друго…
А какво сега, когато сме вече пораснали момичета?
Всяка от нас има разнообразни интереси, различни социални активности и хобита, но какво задължително трябва да сме си набавили до момента?
 

ЗАПЕЧАТАЙ ТОВА

Фотоапаратът е задължителен аксесоар, с който снимките ни от всички пътувания ще са още по-добри, всъщност толкова, че всичките ни приятели тайничко (или пък не) ще ни завиждат след всяко пътешествие. Избираме си апарат с изчистен и стилен дизайн, практично побиращ се в дамската  чанта. Като плюс виждаме и възможността за Wi-Fi свързване с телефона за още по-бързо споделяне в социалните мрежи. Забелязахме Olympus PEN PL7, който ни грабна със сензорния си дисплей и различните арт ефекти, които можем да приложим още в момента на снимане. Let’s go & explore!

КАТО СЛЪНЧОГЛЕДИТЕ

Слънчевите очила са задължителни за всяко самоуважаващо се момиче в днешно време. Освен че предпазват очите ти, те са и елегантен аксесоар. Пък и кога друг път ще можеш да разговаряш с някого и всъщност да гледаш в съвсем различна посока? Извън шегата, не подценявай силата на слънчевите очила и заложи на качествени стъкла. А рамките ги харесвамев cat eyeвариант.

ЦЕЛУНИ МЕ

До момента трябва да имаш твой собствен почерк и цвят. Сериозно. Червилото е единот най-важнитекомпонентина макиажа (ако не и най-важният), няма как да го пропуснеш. Ние харесваме силни и ярки цветове, с които да се отличаваме. Изпробвай различни, преди да направиш финалния избор за покупка на червило. Този сезон ти препоръчваме някое от серията Clinique Pop Lip Colour, стоят страхотно върху устните и в същото време хидратират.

БЕЗВРЕМИЕ

Много момичета не ползват часовник, но откровено – не знаем защо. Винаги е полезно да си в крак с времето (дори и да закъсняваш е неизменна част от твоя живот), а и добавяш още един стилен аксесоар към визията си. Дизайнът е от значение, марката също. От теб зависи на какъв ще се спреш. Ние все още обичаме легендарните Casio.

ПОД ДЪЖДА

Навлизаме в студените месеци и сме сигурни, че дъждовете няма да ни се разминат (както вече забелязахме). В тези дни чадърът е редовното спасение, без което сме загубени. Обикновено не му обръщаме голямо внимание, но едно знаем със сигурност – важно е да е стабилен и достатъчно широк, за да се скрием под него.
 

 НЕ ЗАБРАВЯЙ ДА СИ ЗАПИШЕШ ТОВА

Тефтерът също е необходим за градските момичета. Особено за работещите. И въпреки че в днешно време имаме какви ли не алтернативи под формата на приложения за телефон, оставаме верни на любимите Moleskine. В тефтера можеш да запишеш всяка спонтанна идея, да порисуваш, когато ти дойде вдъхновението, или дори понякога да събираш визитки между страниците.

ОПАКОВАЙ, РАЗОПАКОВАЙ

Убедени сме, че и ти като редовно пътуваща мацка държиш на удобството по време на път. Ние харесваме дизайнерски и персонализирани куфари, които лесно ще различиш на лентата за получаване, без редовната драма: „А кой е моят? Къде е? Този ли е?“ Доста марки вече предлагат гравиране с лични инициали, но най-важното остава винаги едно и също – куфарът ти да успее да събере всичко, от което имаш нужда.
 

ЗАОБИКОЛЕНА ОТ ИЗКУСТВО

В един момент минават студентските години, живеенето с приятелки, периодичното сменяне на квартирите и решаваш да заживееш сама или с половинката си. Появява се едно място, което реално можеш да наречеш дом. А какво го прави такъв? Личните вещи. Затова смятаме, че винаги е плюс да избереш нещо характерно за теб и личността ти – дали картина, възглавници за дивана, интересна ваза за цветя или каквото ти хрумне.

 МОДЕРНО ЧЕТЕНЕ

В борбата между хартиения и електронния вариант още нямаме изявен фаворит, но признаваме някои от плюсовете на kindle. Лекотата и удобството му го правят лесен за използване всеки ден, а всички знаем колко много време губим в метрото, колата или докато чакаме компанията си за кафе. Да се чете е полезно, не го забравяй.
 

АРОМАТА ТИ

И за финал – твоят почерк. Парфюмът е това, с което много хора ще те свързват, а той е абсолютен показател за това, какъв характер имаш – дали силен и властен или нежен и лек… В тази индустрия симпатизираме на италианските марки, но изборът е повече от огромен – ти водиш!

Виж още есенния доклад на Поли: 10 тренда, които ни впечатлиха.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *