ДА СЕ НАПРАВИМ, ЧЕ ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧВАЛО

7 искам-да-потъна-в-земята-от-срам моменти, които са се случвали на всеки

0 коментара Сподели:

Срамът е онова забавно нещо, което те кара да избягваш предмета на червеното по бузите ти като пиян шофьор – катаджия. Потиш се с онази гадна студена пот, трепериш и говориш по-несвързано и от Андреа в интервю при Сашо ДикоФФ.

Като казах пиян… Не мога да си обясня по какъв начин алкохолът ми действа на разбиранията за живота, но ако помнех нещата, които говорех, щях да имам материал за нова книга в секцията Приложна психология в книжарниците, а след няколко години може би щяха да ме изучават в час по философия. Лошото е, че винаги действам прекалено приложно, защото имам неизчерпаеми източници на смелост. Смелост, която си има химична формула и на другия ден се лекува с Алка Залцер и мазно. Смелост, която ме кара да обмислям боядисването на косата си и смяна на самоличността, непосредствено след поглъщането на житейска мъдрост с лед през две сламки.

Понякога алкохол не е нужен. Нито на теб, нито на мен. То си ни идва отвътре.

ОПА, Т‘ВА НЕ БЕШЕ ЗА ТЕБЕ

Проблемът не е в теб, прозорчетата в месинджър изглеждат прекалено еднакво. Да объркаш чата е едно от най-безобидните неща, освен ако не сбъркаш две личности, които са в противоборство една с друга. Т.е. да пишеш на третия човек във връзката ви какво ще му направиш следващия път като се видите тайно и да го пратиш на гаджето ти, после ще ти трябва доста въображение и късмет да разплетеш схемата. А снимките… наясно си, че всички имаме снимки за пращане и снимки, които са правени, докато не се получат снимките за пращане. Един прибързан „send”  и всичко излиза наяве, а интензивно сексуалният чат вече е просто още нещо, което те кара да се чувстваш доста жалко.

АКО ЗНАЕ БАЩА ТИ

Независимо от възрастта, родителската поява в моменти, в които дори кучето криви учудено глава, е травма за цял живот. Чукането е важно. Да, това с ръката, което известява влизането ти в помещение, което е прекалено тясно за повече от двама в тоя момент. И още нещо…

Да си забравиш кутийката с презервативите на видно място и да се правиш, че разглеждате колекцията ти с хербарий от пети клас, е като да си оставиш оръжието на местопрестъплението и да пледираш невинност.

СВИРЕН МАЧ

Алкохолът е нож с две остриета. За всички смелчаци, за които мачът свършва преди началния съдийски сигнал, лакомията не прощава. Много хубаво не е на хубаво викаше баба ми, нищо, че нямаше предвид точно уискитата за кураж. Дори и в името на най-гениалната pick-up реплика, имай предвид, че оригиналността не е градинка, която цъфти, ако я поливаш с водка, а меките работи ги оценяват положително само в рекламите за омекотител с леля ти Мария.

ВЪРХУ ТОАЛЕТНАТА ЧИНИЯ ВСИЧКИ СМЕ РАВНИ

Години прекарани във фитнеса, дни, минали в мола в името на перфектния стайлинг, часове приготвяне, за да изглеждаш перфектно и една порция от грешната храна, за да отиде всичко по дяволите. За да е завършена картинката, уточняваме, че си на гости в дома на обекта на желанията ти, така че не само не си на своя територия, а направо си на вражеска. Всичко започва с шепот от отвъдното, идващ от стомаха ти, който, колкото и да кръстосваш крака и да сменяш през 30 секунди позата, не намалява, нито изчезва. Във втора фаза вече не те свърта, 300 спартанци искат да излязат от теб, обаче никакво чувство за такт, братче. Тъкмо почнахте да говорите за бъдещето, а на теб в главата ти е само миналото къркорене на корема ти, което и двамата се направихте, че не чухте, и бъдещото ти оправдание да си тръгнеш.

В БРОЙ ИЛИ С КАРТА?

За онези моменти, в които единствената възможна опция е „назаем“. Спорите 15 минути за сметката, ти си си измислил 3 повода да почерпиш или вече усещаш джентълменското надмощие и контрола над ситуацията, когато поради недобро разположение на планетите, ретрограден Меркурий и недостатъчно мачове на Кобрата, в следствие на което хората без малко да забравят за Фибанк, картата ти е отказана. Плати ти сега, пък после ще минем през банкомата и ще поспорим още малко дали да ти ги върна… Разбира се, ако си от онези готини пичове, които си оставят парички само за тяхната си сметка, не рискуваш да изпаднеш в такава неловка ситуация.

КОШЪН! УЕТ ФЛОР!

И аз, ако не знам английски, как ще разбера да вървя с по-овладяно сексапилна походка, за да не залитна на мокрото? Айде малко по-сериозно, някакъв нотификейшън, смс, някъде да се абонирам за бюлетин, нещо?!  Защото подът винаги е мокър, когато някъде наоколо има човек, който не трябва да ме вижда пльосната по очи на публично място. Поне още не сме на тая фаза…

ЗДРАСТИ ОТ МЕН И ОТ СПАНАКА

Не бе, не че не знаех, че имам спанак по зъбите, просто на малки порции е по-полезно да се яде и съм си го оставил за по-късно. Мхм, добър опит. Наздраве за онези моменти, в които екранът се разделя на „очаквания“ и реалност“, ти се усмихваш в стил реклама на паста за зъби, само че точно тоя кадър не ти се получава. Нищо, иначе си много готин човек и тя го знае. 

Каквото и да става, земята няма да се отвори и да те погълне, колкото и да ти се иска. Вкарай малко чувство за хумор, самоирония и широка усмивка (само не и в случая със спанака!) и до няколко минути всичко ще е просто забавна ситуация, която да си разказвате след време.

И докато сме на вълна издънки, виж 10-те най-големи мъжки такива.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *