6 идеи за коледен подарък „за Него“

Определението „идеална жена“ сигурно идва от способността ѝ да прави идеалните подаръци. Ето ги и тях

0 коментара Сподели:

Добре, приемаме, че си идеалната жена. Готвиш вкусно (макар и само на новолуние), можеш да играеш Fifa(или поне да караш футболистите да бягат из игрището), добър събеседник си и притежаваш идеалното съотношение между мъжки и женски качества, така че да си всичко, което твоят избраник желае! Дотук супер. Но рано или късно идва време да му избираш подарък. Не знам дали намирането на идеалния подарък за него се учи като Fifa-та, уцелва се на база на случайни опити, или просто е въпрос на достатъчно опознаване. При всички случаи съм запомнила едно – слушай го, като говори! Повечето мъже винаги всичко си имат, но се издават тук-там с някое изказване тип: „Еййй, изляза е новата Fifa!”.  Стига с тая Fifa бе, жена, вероятно вече си мисли някой, така че продължавам напред с идеи за някои основни категории мъже, пък било то и роднини.

За пътешествениците

Четем благословия за нискотарифните компании, молитва да няма турбуленция и грабваме Gift Card за произволна посока. Е, това не знам кой не би го харесал! Практично, наклонена черта, романтично, наклонена черта, авантюристично е може би точната дефиниция на идеалния подарък. Когато го купуваш, няма нужда да посочваш конкретно име, може да си избираш между различни стойности, както и да купиш до 5 ваучера. Тоест с една идея оправяш положението за бащи, братя и гаджета наведнъж.

За геймърите

Fifa 19. ОК, спирам с това. Наистина! Но просто лично аз не познавам (вече пораснало) момче, което да няма или да не планира да си купи някакъв вид конзола. Вероятно знаеш какви игри харесва повелителят на главния джойстик, но освен тях има куп други аксесоари, на които би се изкефил, като охлаждащи поставки, станции за зареждане на джойстиците с поставка за игри, допълнителни джойстици, абонаменти за безплатни игри и т.н. Тук бия и един печат „Изпробвано и харесано“. Не е зле да му го подариш и в комплект с 4 мъжки вечери в месеца (ха-ха).

За любителите на технологиите

Ако само прочетеш за какво става дума в новия HUAWEI Mate20 Pro, наистина ще го шашнеш. Това стилно устройство има мобилен чипсет с изкуствен интелект, произведен по 7nm технология Kirin 980, с 8 ядра, двойна невронна мрежа и графичния процесор Mali-G76 с поддръжка на AI clock boosting, което си е същински dirty talk за tech junkie-тата.

Плюсът за теб е, че вече никога няма да е неоткриваем, защото „му е умрял телефонът“, тъй като този е с ултра висок капацитет на батерията, зарежда се от 0 до 70% само за 30 минути, а може и безжично!

Други екстри са ултрапрецизният сензор за пръстови отпечатъци вграден в дисплея, който теб вероятно няма да те изкефи, но неговата сигурност ще е желязна; тройна Leica камера, която може да използва и вместо микроскоп, функцията за разпознаване на обема и съдържанието на храната и приблизително пресмятане на калориите в порцията; разпознаването на сниманите забележителности, 10 пъти по-точното геопозициониране и куп други, които само един мъж би оценил! Между другото можеш и да го спечелиш, ако само гласуваш тук, така че ще си с един феноменален подарък напред! За да го спечелиш гласувай ТУК за най-добрите технологични продукти за 2018-та!

За (диванните) спортисти

Независимо от какъв спорт се вълнува твоят човек, то със сигурност се вълнува от някакъв. Поръчай тениска или екип на любим играч или отбор, а защо не я занесеш и да я персонализират с неговото име? Тук може да ползваш помощ от приятел, понеже намирането на оригинален екип може да се окаже малко хлъзгав момент. Гаранция, че няма да има търпение да си сложи новия аутфит за следващия мач пред телевизора или направо на терена!

За контетата

За никого вече не е изненада колко голямо внимание на дрехите и аксесоарите обръщат мъжете в днешно време. И не, не става дума за контенето в онзи, заклеймения смисъл, а по-скоро за вниманието върху личния стил и готините детайли. Такъв човек би оценил нещо от някой артист, ръчно изработено, винтидж или с уникален дизайн. Etsy.com е твоята платформа тук. От супер яки кожени портмонета, които можеш да персонализираш, през тениски с хитри щампи до (моят личен фаворит) кожена винтидж чанта за път или за фитнес. Just browse!

За онези с неидентифицирани интереси

Ако твоите мъже по роднинска или любовна линия не се вписват в нито една от горните категории, то остана само едно всеобщо слабо място – бирата. В София (а и не само) вече има достатъчно специализирани магазини за крафт бира от целия свят, коя от коя в по-цветни бутилки, които ще ти се иска да си запазиш! Направи му един хубав комплект от различни видове тъмни и светли бири и експериментирай с начините на поднасяне. Закачи му готино послание на всяка от бутилките, прати му ги с доставка в офиса, така че да погъделичкаш и егото му. Е, има риск да му ги изпият колегите, но… твоята работа е свършена!

Ето и няколко идеи от нас какво да купиш за НЕЯ.

А може да го заведеш на някое интересно градско събитие още тази седмица.

Последвай ни в инстаграм за всекидневна доза вдъхновение.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *