НАРЪЧНИК ЗА НЕОБВЪРЗАНИ И ОЩЕ ДВЕ ПРЕМИЕРИ ПО КИНАТА

Марвелският "Дедпул" с Райън Рейнолд, продължението на "Зулендър", с Бен Стилър и Оуен Уилсън и комедията с Дакота Джонсън и Ребъл Уилсън, "Наръчник за необвързани"

0 коментара Сподели:

Лудата комедия с Робърт де Ниро и Зак Ефрон превзе бокс офиса ни с отличен резултат – 120 000 лв. в премиерния си уикенд, а втори се нареди българският "11 А" с 90 000 лв. "Завръщането" остана на 5-о място с малко под 50 000 лв. През новата февруарска кино седмица ще имаме възможност да видим три нови заглавия. Марвелския "Дедпул" с Райън Рейнолд, продължението на "Зулендър" с Бен Стилър и Оуен Уилсън и комедията с Дакота Джонсън и Ребъл Уилсън "Наръчник за необвързани".

ЗУЛЕНДЪР 2
режисьор: Бен Стилър
сценарист: Бен Стилър, Джъстин Теру, Никълас Столър, Джон Хамбург и др.
в ролите: Бен Стилър, Оуен Уилсън, Пенелопе Круз, Уил Ферел, Кристен Уийг, Бенедикт Къмбърбач, Джъстин Теру, Джъстин Бийбър и др.
очаквания: 7/10
рейтинг в imdb: 5.5/10 (от 1192 гласа)
рейтинг в metacritics: 41/100
рейтинг в rottentomatoes: 21%

Култовата простотия за мъжкия супермодел Дерек Зулендър (Стилър) се сдобива с продължение 15 години по-късно. Дерек и Хензел (Уилсън) отново започват да работят като модели, след като враждебната компания се опитва да ги изкара от бизнеса. Към актьорския състав ще видим доста допълнения, както и много звезди, играещи себе си, като Джъстин Бийбър, Маколи Кълкин, Били Зейн, Кейти Пери, Деми Ловато, Лени Кравиц, Кейт Мос, Нийл Деграс Тайсън и др.

Продължението на "Зулендър" до момента получава главно отрицателни отзиви:

"Зулендър 2" е определението на случаен филм – можете да се засмеете на няколко пъти, но не толкова често, колкото ви се иска."

ДЕДПУЛ
режисьор: Тим Милър
сценарист: Рет Рийс, Пол Уерник
в ролите: Райън Рейнолдс, Морена Бакарин, Ти Джей Милър, Ед Скрейн и др.
очаквания: 5/10
рейтинг в imdb: 8.8/10 (от 20,558гласа)
рейтинг в metacritics: 64/100
рейтинг в rottentomatoes: 82%

Бившият агент на специалните части, превърнал се в наемник, Уейд (Рейнолдс), е подложен на свиреп експеримент, който го оставя с ускорено самолечение, след което той придобива алтер егото Дедпул.

С бюджет от 58 милиона долара "Дедпул" е с рейтинг R, коетоерядкост за филм на Марвел.Отзивите на критиците за момента са повече от положителни, с няколко силно отрицателни:

"Това е един слаб, трудно определим боклук, който също така е и притеснителен с това, че ужасяващото му изкуствено остроумие може да се окаже бъдещето на киното."

НАРЪЧНИК ЗА НЕОБВЪРЗАНИ
режисьор: Крисчън Дитър
сценарист: Аби Кон, Марк Силвърстайн, Дана Фокс
в ролите: Ребъл Уилсън, Дакота Джонсън, Лесли Ман, Алисън Бри, Деймън Уейънс-мл., Джейсън Мантзукас и др.
очаквания: 3/10
рейтинг в imdb: 5.5/10 (от 380гласа)
рейтинг в metacritics: 60/100
рейтинг в rottentomatoes: 53%

Ню Йорк е пълен със самотни сърца, търсещи подходящия човек, а общото между Алис (Джонсън), Робин (Джонсън), Люси (Бри), Мег (Ман), Том (Холм) и Дейвид (Уейънс) е, че трябва да се научат как да бъдат самотни в свят, пълен с постоянно развиващи се определения на любовта.

 С бюджет от 38 милиона долара "Наръчник за необвързани" получава средни отзиви от критиката:

Това претоплено "Сексът и градът" приключение не успява да постигне целите си, а дори на Лесли Ман и Ребъл Уилсън им е трудно да бъдат забавни."

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *