За Чък Норис, или как да бъдеш нацепен

Защото животът е прекалено кратък, за да се носиш из него като чироз

0 коментара Сподели:
За Чък Норис, или как да бъдеш нацепен

Копнееш да си нацепен, но не си. В противен случай как ще обясниш какво търсиш тук?

Няма лошо, никой не се е родил нацепен. Освен Чък Норис, разбира се. Всеки има право на собствени ценности и никой не може да ни убеди, че максималната нацепеност е по-лоша цел в живота от максималния световен мир, да речем. Но ти можеш да си губиш времето и без наша помощ, затова бързо преминаваме към следните незаменими съвети за нацепване:

Зобай добавки

Колкото повече добавки зобаш, толкова повече ще се нацепиш. Научно доказано е, че покачването на мускулна маса и изгарянето на подкожни мазнини е точно 91,7% суплементи и приблизително 8,3% всичко останало. Купи си много скъпи препарати под формата на прах, капсули, гранули, вафли, хапчета и течност. Не се мотай да четеш инструкциите на гърба на опаковката, защото така само отлагаш нацепването за по-късен момент. Консумирай ги в произволни комбинации и съотношения, защото всеки знае, че тази работа е повече изкуство, отколкото наука.

За Чък Норис, или как да бъдеш нацепен

Безогледно копирай

Намери в интернет тренировъчните програми на Рони, Дориан, Фил, Джей и Декстър и започни да ги правиш една след друга или дори едновременно. Не знаеш кои са тия? Това е част от причината да не си нацепен. Ако не си настроен интернационално, занеси немощната си фигурка до кварталния фитнес и се огледай за батето, което заема най-много място там. Това без съмнение е човекът, който знае най-много за нацепването в целия квартал, а защо не и в целия град. Попивай всичко, което той е готов да сподели с теб, включително и потта му, защото тя е анаболна.

Не тренирай крака

За Чък Норис, или как да бъдеш нацепен

Без значение какво си научил от кварталното бате, Рони, Дориан, Фил, Джей и Декстър. Самият Брус Лий е казал: “Прилагай полезното, отхвърляй безполезното и добави нещо уникално от себе си.” Същият винаги се е снимал по дълъг панталон, защото е бил наясно, че нацепеността се мери от кръста нагоре.

Избери си диетичен култ

Сещаш ли се за онези 8,3% отпреди малко? Е, от тях поне 5,25% идват от диетката, брато! Няма значение коя диетка, важното е да ти се забраняват едни неща за сметка на други. По-добрите хранителни режими са на един клик разстояние, тутакси ги намери и ги прочети всичките! Сега стана ли ти ясно, че въглехидратите хранят рака, протеините скапват бъбреците, а холестеролът и наситените мазнини ще ти пръснат сърцето? След като си вникнал в тези горчиви истини, е най-добре просто да спреш да кльопаш и да си останеш на добавки. Какво са едни 5,25% нацепеност на фона на цял живот смърт или поне диализа… В крайна сметка никой на този свят не е 100% нацепен.

Освен Чък Норис, разбира се!

За Чък Норис, или как да бъдеш нацепен

Споделяй нацепени снимки

Всички говорят за закона на привличането, но малцина извличат максимума от неговия потенциал. Намери най-нацепените фотографии на Рони, Дориан, Фил, Джей и Декстър и периодично си ги слагай вместо профилни снимки.

Прави серии и повторения

Това са А-то и Б-то на твоята тренировъчна програма. Всеки, който се е нацепил, е правил серии и повторения. Сега ще питаш колко, нали? Има едни много отворени в интернет, които непрекъснато спорят дали за нацепване се правят повече серии с по-малко повторения или по-малко серии с повече повторения. Ако си истински кораво копеле, ще ги оставиш да спорят и ще правиш

повече серии с повече повторения.

И по-бързичко, ако може, това телце няма да се нацепи от само себе си!

Наръчник на новака във фитнеса

Какво става в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв.

Абонирай се за YouTube канала ни и виж града отблизо и далеч.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *