КOИ СА ПЕЧЕЛИВШИТЕ В ПЪРВИТЕ ГОДИШНИ НАГРАДИ НА GO GUIDE

Обзор и снимки от церемонията и партито

0 коментара Сподели:

На цветна церемония в петък, 11-и, раздадохме първите GO FOOD & DRINK AWARDS за 2015-а.
В концертната зала в сградата на БИАД изнесохме истинско представление със сценография и актьори, музиканти, които свиреха тушове и пресъздаваха темата на всяка една от 17-те категории. Импровизациите на Мария Силвестър и Мартен направиха всичко супер естествено, а в паузата Mey Lolas ни попя. Поляхме повода с новата крафт бира на София – Blek Pine, а коктейлните миксове подсигуриха нашите приятели от Maxxium с топ брандовете си Campari и водка SKYY. Музикалните такива пък бяха от най-добрия dj сред готвачите и най-добрия готвач сред dj-ите Джун Юшида. С две думи – всичко беше тип-топ.


ОЩЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО

За нас това бе безценен опит и със сигурност сме амбицирани наградите през 2016-а да са на още по-високо ниво.

Най-важното е, че събрахме на едно място най-добрите в бизнеса – нещо, което не се е случвало май-май. Над 80 заведения. Хора професионалисти, грижещи се за денонощния ентъртейнмънт в нашия град и задоволяващи всичките ни сетива.

Идеята за тези награди зрееше от поне три години в главите ни, време, през което бавно и методично селектирахме заведенията, списвахме ежемесечните маршрутни теми и опознавахме всички представители от бранша в детайли.
Това да дадем оценка в края на годината за усилията на всеки собственик, готвач или барман е добро дело, което мотивира и кара хората да се развиват.

Мейн идеята за стикер, отличаващ най-добрите от добрите, е нещо, което има смисъл и ние лично вярваме в това. Особено при условие, че вече имаме и англоезично списание, което води загубените туристи на правилните места в София. При тях това е практика, която работи от десетилетия.
Оттук нататък, видиш ли recommended стикера на витрината на ресторант, бар или клуб, имаш нашата гаранция, че това място е сред най-добрите в това, което правят.

Регламентът на гласуването позволяваше на нашите читатели да дадат своя вот за любимото си място и въз основа на него да излъчим победителите. Участваха над 15 000 човека, на които сме изключително благодарни и които са повярвали в каузата и са я превърнали в обща.
Резултатите са реален фийдбек за това, кой как се справя, и ще е от ползва за всички нас. Максимата, че конкуренцията поражда качество, е в основата на тези награди.
По този повод казваме, че темите, които следват в идните ни броеве, се явяват като малки изпити за кандидат-номинираните за Go Food & Drink Awards 2016.

Ето и всички 17 winner-а в преброяването на първите годишни награди на Go Guide. В проценти включваме и подгласниците във великолепната тройка от всяка категория.

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *