8 послания за успех от 8 вдъхновяващи жени

She’s The One събра на една сцена дамите, които ни вдъхновяват

0 коментара Сподели:

Каква е първата ви асоциация, когато си помислите за девет жени на едно място? Девет жени на едно място не означава непременно шумни разговори за обувки и прически. Всъщност доколко това, което ще чуеш е значимо, зависи предимно от това кой говори (и в някои случаи – кой слуша), а само преди няколко дни, в края на март, имахме възможността да чуем разказите на девет специални и необикновени жени. Защо специални? Защото са успели, но не само на снимка в Инстаграм и не само в общоприетия смисъл. Успели са в стремежа си да останат свободни и да правят това, което най-много обичат. Разказаха го на нас, по време на "She’s the ONE" – женската конференция за успеха, която събра на сцената девет вдъхновяващи дами, най-младата от които е на 28, а най-възрастната – на 97 години!

Те са Стоянка Мутафова, Ваня Николова, Биляна Петринска, Цветослава Гълъбова, Ивет Григорова, Екатерина Лашова, Аделина Банакиева, Любомила Кривошиева и Ива Русинова.

Няколко силни послания отекваха дълго след края на конференцията. Споделяме ги с вас, защото във всяко от тях се е пропило по много нежност, мъдрост, вдъхновение и сила от жените, които днес движат света. 

"В днешно време всеки може да стане известен. Това обаче не е успех. Радвайте се и ценете малките неща", заяви пред публиката актрисата Биляна Петринска.

“Позитивното мислене е метафизика за домакини “, цитира свой колега доктор Цветеслава Гълъбова, директор на психиатрична болница "Св. Иван Рилски”, иронизирайки модерните „гурута”. Тя бе катогорична, че

егоизмът е полезен и че човек трябва да обикне първо себе си, за да може да обича и останалите. 

Ивет Григорова, собственик на агенция Ivet Fashion, която тази години празнува 25 години от създаването си, разкри част от рецептата за успех на територията на модния бизнес: "За да създадеш успешни модели, трябва да станеш тяхното второ семейство и да ги подкрепяш изцяло".

„Спрете да снимате! Наблюдавайте! Това, което влиза във вас, след това излиза като творчество! “, добави по темата за изкуството майсторът – керамик и парижки възпитаник Екатерина Лашова.

"Помагайте на хората със специални нужди. Ако не можете да помагате, то поне не пречете", призова към толерантност и съпричастност благотворителят и активист Аделина Банакиева. 

"Няма добро и лошо животно, всичко е в главата на хората"

убедена е Любомила Кривошиева, основател на фондация "Диви животни”, която сподели интересни и полезни истории и съвети от своята практика.

„Ускороявайте без да замисляте! Опасностите са само във вашите глави“, разкри своята рецепта за успех най-младата лекторка в “She’s The One”, дрифт пилотът Ива Русинова. 

Всички те бяха бурно аплодирани от присъстващите в препълнения „Клуб 1” на НДК, като, естествено, най-много овации получи специалният почетен гост на „She`s the one” Стоянка Мутафова. 97-годишното неостаряващо момиче сподели пред публиката, че

нищо в този живот не си струва, ако няма кой да те посрещне у дома,

а като най-голямото си щастие определи сцената и своята дъщеря.

"She's the ONE" се осъществява с подкрепата на DOVE, Филип Морис България, FREYWILLE, Marc O'Polo,Pixels, Bailey's. Пълните истории на някои от най-забележителните жени у нас можете да прочетет на страниците на Dir.bg.

Ето и 5 жени, без които светът нямаше да е същият

А кои жени са вдъхновили Кристиан Диор?

Последвай ни в Instagram.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *