БУРГАС – ОМНАДРЕН И НОЩ И ГЪРДИ НА КРЪСТОПЪТ ПРЕВЗЕМАТ ЕФИРА

Телевизионна алтернатива

0 коментара Сподели:

Телевизията не е това, което беше. Новините манипулират общественото мнение, а реалити шоу програмите раждат звезди, лафове и публични извънбрачни връзки… или така поне казват тези, които ги гледат. И понеже едно време Робин Кафалиев питаше от екрана под формата на отегчен хамстер в колело „Има ли друг живот?“, то аз ти отговарям – има, разбира се! Ето няколко свежи алтернативи на актуалните телевизионни предавания, родени от болното ми въображение:

ШАМАРИ В КУХНЯТА
Още едно предаване, което ще разисква темата за домашното насилие, но този път и от мъжка гледна точка, защото и мъжете страдат… Водещ ще е Лев Манчев, а когато отсъства, ще го замества Десен.

ЗВЕЗДНИ СЕРЖАНТИ
Реалити, в което звезди ще стават полицаи, а всяка седмица водещият ще въвежда реформа, с която да пенсионира без особени компенсации някой от тях.

Говори се, че Тити Папазов е пролял сълза, когато е направил първия си арест, но това ще разберем в шести епизод.

ГЪРДИ НА КРЪСТОПЪТ
Най-сетне нещо за ползата и вредата от пластичната хирургия. Вдъхновението е от стария виц за двете гърди, които си говорили и едната казала: „Усещам, че между нас е свършено.“ Една приятелка сподели, че според нея този анекдот бил доста безвкусен и аз й вярвам.

НА ШКЕМБЕ


Сутрешен уикенд блок, който обаче ще се излъчва по обед и ще спасява души, загубили човешки образ и подобие в петък и събота вечер.

ЗА ЖИВОТНИТЕ С КАРТОФ
Кулинарно предаване за зрители с нисък холестерол и добри общи показатели.

БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ МУТАНТ
Талантите в България започват да се израждат и от скромни и добри се превръщат в шумни, бездарни и нахални. Щом даваме шанс на добрите, трябва да дадем шанс и на отрицателните персонажи.

БУРГАС – ОМНАДРЕН И НОЩ
София е в миналото, а употребата на анаболни стероиди владее настоящето.

В Бургас плажът е кофти, но кой ти гледа пясъка, като има изобилие от батки, коври, татуси, феромони и хормони на растежа.

НАЦЕЛИ СЕ!
Не съдете по заглавието. Предаването е за вредата от наркотиците, с преки включвания от градинката пред църквата на „Опълченска“. Силно подходящо за деца от рискови групи.

НА ОБЩЕЖИТИЕ
Сериал от типа scripted reality, в което главният герой, съвсем тенденциозно и дискриминационно от мъжки пол, напуска топлината на семейното огнище и се влива в Студентски град.

Той естествено ще е с фалшиво име, ЕГН и факултетен номер, а от продукцията ще му осигурят и добро возило, с което да е оборотен и конкурентоспособен пред УНСС.

Това са моите предложения. Знам какво ще си кажеш – къде е истинският, жив и неподправен секс? Специално за теб има 1 в 1 и 1 в друго със Сашо DickOFF по платените канали.

А ТУК ВИЖ КАК ИЗГЛЕЖДА ЖИВОТЪТ БЕЗ ТЕЛЕВИЗИЯ!

 

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *