В СОФИЯ ПРЕЗ УИКЕНДА 15 – 17 АПРИЛ

С хубавото време - хубости за правене!

0 коментара Сподели:

Хубавото време обещава само хубави дейности и приятни моменти. Тази седмица сме ти подготвили редица интересни неща за правене, така че грабвай приятелите си и смело се устреми към уикенда, изпълнен с приключения!

СВОБОДАТА ДА БЪДЕШ – ФЕСТИВАЛ ЗА УМА, ТЯЛОТО И ДУХА
СЪБОТА, SOPHARMA BUSINESS TOWERS, 9:00 ЧАСА

Воала! За тези, които са ранобудни в съботната сутрин, имаме супер интересно предложение – осмото издание на фестивала за ума, тялото и духа. Известни лектори ще разискват най-доброто, полезно и ново в сферата на личностното развитие и здравословния начин на живот. Издаваме ти някои от темите – „Силата на ненасилието е в насилието“, „Какво съм аз без чуждото одобрение“, „Клиповото мислене – как се променя мозъкът под въздействието на технологиите“ и още много други. За повече информация за събитието влез  тук.

FLOHMARKT WE LOVE SUMMER
СЪБОТА, RUSH STREETLIFE STORE, 11:00 ЧАСA

Ladies and gentlemen, на вашето внимание представяме пролетното издание на един от любимите ни базари, където ще бъдете посрещнати с коктейли, разкошни дрехи и слънчево настроение. Мястото е Rush Street life store, което се намира на „Раковски“ 156 и можеш да минеш между 11:00 и 20:00 часа. Определено е време за освежаване на пролетните ни гардероби!

BULGARIA TATTOO EXPO 2016
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, НДК, 11:00 ЧАСА

Любителите на изкуството ще се съберат на тату феста в НДК в събота и неделя и те каним да споделиш това изживяване с тях! Това е третото издание на международното изложение на татуировки, в което тази година ще работят над 100 артисти от страната и чужбина. По време на събитието ще имаш възможността да се запознаеш с тях, да се татуираш, естествено, и да участваш в различни игри и дейности. Повече за феста можеш да прочетеш тук.

MOVIE + BEER: A SUNDAY IN HELL
НЕДЕЛЯ, COSMOS COWORKING CAMP, 18:00 ЧАСA

Нашите приятели от cosmos coworking camp и VELOVELO ще се съберат в неделя да гледат една колоездаческа филмова класика и те каним да се join-неш с тях. A Sunday in Hell се случва през 1976 и разказва за култови за дисциплината фигури по трасето Paris-Roubaix. Определено  ни звучи вдъхновяващо!

SUN.DAY.AIR
НЕДЕЛЯ, МАЙМУНАРНИКА, 14:00 ЧАСА

В неделя времето ще е чудно и какво по-хубаво от прекарването й в парка, докато слушаме музика и сме с приятели? Ако и ти си на това мнение, то задължително трябва да посетиш Маймунарника в неделя, където приятни хора ще слушат приятна музика напълно безплатно! Диджеище бъдат Raine, Ivo Graves, Timewalker и George Eve. Очакваме те!

NIKE+ RUN ANALYSIS
СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, SOFIA RING MALL, 14:00 – 20:00 ЧАСА


На вниманието на всички спортни натури! Ако наистина искаш да подобриш техниката си на бягане и да избегнеш контузии, ексклузивно и за първи път в България, Nike ще предложи на българските си фенове уникалното преживяване „Тествай своето стъпало”.  На пътека за бягане и чрез специална апликация за IPAD  специалисти ще анализират биомеханиката на твоята походка, извивката на стъпалото и пронацията (изкривяванията) ти и на база личните данни ще определят от какви обувки се нуждаеш. Ще ти препоръчат обувки и въз основа на други фактори, като минали контузии, ниво на бягане и бъдещи цели. Мястото е в магазина на Nike в Sofia Ring Mall ! Just do it!

ВИЖ ОЩЕ КАКВО МОЖЕШ ДА ПРАВИШ ПРЕЗ АПРИЛ ТУК!

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *