RUN, FOREST, RUN

Яж, моли се и потичай

0 коментара Сподели:

С наближаващото лято е време да влезем във форма и ако тичането е твоят начин, тогава загрявай за приближаващите маратони. Тук събрахме 5 събития, с които да предизвикаш спортния си дух.

БАЙК И РЪН ЗА ЧЕПЪН *

23 април

Събитието се провежда за пета поредна година и стартира от община Драгоман. Желаещите трябва да се запишат предварително за участие, като условията са описани подробно в събитието. Дистанциите са сериозни – 42 км и 21 км, а тази година се предвижда и специален детски маратон.

5 KM RUN

Ако 42 км е толкова внушително разстояние, че дори не ти се помисля, можеш да започнеш с далеч по-човешките 5 километра в Южния парк. 5 km run е инициатива за тичане на малка дистанция, застъпена в София, Пловдив, Варна и Бургас. Тичането е редовно, във всяка съботна сутрин и напълно безплатно, а за най-бързите има и награди.

PANCHAREVO TRAIL MARATHON

24 април

За маратонците, пропуснали съботните събития, или за тези, които са се надъхали за още, неделята предлага още едно събитие за тичане. Този път мястото е Панчарево, а времето… хубаво. Ще можеш да премериш сили на 10, 21 и 42 километра, но се запиши предварително.

ВИТОША 100 КМ *

18 и 19 юни

Ежегодното изминаване на 100 километровата Витошка пътека е за напреднали. Стартът е пред резиденцията Бояна, а след това участниците имат 48 часа да обиколят Витоша буквално надлъж и нашир. Записванията за събитието вече започнаха и имаш точно 60 дни да се подготвиш за маратона.

МЕЖДУНАРОДЕН СОФИЙСКИ МАРАТОН

Софийският маратон си е класика и прави София по-приятен град без коли за поне няколко часа. Тази година ще се проведе на 9 октомври, така че имаш много време да се подготвиш. Можеш да се пробваш на различни разстояния, като най-малкото е 3 км, а най-голямото 42.

*Събитията, отбелязани със звездичка са предвидени и за велосипедисти, а ако не ти се слиза от колелото, очаквай 5-те предстоящи вело събития.

Следи ни и за 5 софийски маршрута за джогинк.

ВИЖ И ТЕЗИ ПРИКЛЮЧЕНЦИ

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *