ЛЕГЕНДИТЕ STEREO MC\’S ИДВАТ НА SEA DANCE FESTIVAL

Най-красивият европейски плаж Яз ще бъде озвучен от световни хитове като Connected, Step It Up, Creation, Ground Level

0 коментара Сподели:

Легендарната британска електро-фънк-хип-хоп банда Stereo MCs ще се качи на Main Stage на тазгодишния Sea Dance Festival в петък, 15 юли. Най-красивият европейски плаж Яз ще бъде озвучен от световни хитове като  Connected, Step It Up, Creation, Ground Level, “Deep Down & Dirty”и много други. Албумът им “Connected”, продаден в повече от милион копия, е припознат като един от най-добрите в историята на модерната музика и носи на Stereo MCsпрестижните BRITнагради, както за „Най-добър албум“, така и за „Най-добра група”.

Stereo MCsса формирани от певеца Rob Birch и DJ-я и продуцент Nick Hallam. Тяхното приятелство разцъфтява докато изследват огромния потенциал, който хип-хопът има на британската сцена по онова време. Stereo MCsзаписват първия си албум “33-45-78”с помощта на DJ Cesare, барабаниста Owen If и специалиста при бек вокалите Cath Coffey. Бързо след това правят хит сингъла Elevate My Mind, който се издига в американските R&Bкласации. Това ги превръща в лидери на новата вълна британски музиканти и любимци на редица звезди, сред които Jungle Brothers, PM Dawn, Queen Latifah и Madonna. Албумът им “Supernatural”ги затвърждава като една от най-оригиналните и креативни групи на световната музикална сцена. Това, което ги отличава е, че до днес те са обичани и от рок феновете и въпреки че са хип-хоп-денс-фънк сензация, те са чести участници и на рок фестивали навсякъде по планетата. Парчета като “Deep Down & Dirty”, “Paradise”, “Double Bubble”, както и “The Emperor’s Nightingale“, които комбинират висококачествена продукция с олд скул фънк, бас, китари, барабани и фънки вокали отново доказаха степента на музикален виртуоз, креативност и величие на тази невероятна банда.

No Sleep Barcelona: Легендарният клуб Nitsa пристига на EXIT!

Nitsa,един от най-забележителните клубове в Европа, намиращ се в легендарната зала Apoloв Барселона ще даде старта на тазгодишната програма на No Sleep Novi SadсценатанаEXITв четвъртък, 7 юли! Звукът на града, който никога не спи ще обземе Крепостта заедно сRebolledo, The Hacker, DJ Fra, Tijana T и Klaus! Подгряването за предстоящия EXIT ще започне в испанския метрополис на 20 май, когато Nitsa ще бъде домакин на великото No Sleep Barcelona парти!

На следващата вечер, 8 юли,  на Exit Main Stageще се качи другата жива легенда – George Clinton! Иконата на фънк-а и един от най-влиятелните музиканти на всички временаще бъде в компанията с небезизвестната си фънк банда – Parliament-Funkadelic!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *