(почти) Всички неща, които можеш да побереш в един Kånken

Един от най-важните спътници за пътувания, независимо дали е с влак, самолет или автобус

0 коментара Сподели:

И ти ли като нас имаш чувството, че всички влогъри, блогъри, хора от социалните мрежи са на почивка? По всичко личи, че сезонът на пътешествията е тук, щом и най-отявлените работохолици в офиса започват да броят дни и да разпределят отпуски. Барселона, Лисабон, Рим, Мадейра, Синеморец – къде да наместиш всички желани дестинации, когато календарът има ограничен брой квадратчета с превес на тези, заети от работни ангажименти? Добрата новина само в този случай е, че покрай всички празници цените на самолетните билети в момента са крайно скъпи. Така че с чиста съвест можеш да отложиш почивката в Португалия за по-късно и да преоткриеш опцията за бродене из красотите на България, която блести насреща като светофар в задръстване. И за да се застраховаш срещу скука, направи това пътуване спонтанно и вземи със себе си само багажа, който можеш да побереш в раницата на гърба си. Събери най-необходимото, обуй маратонките и тръгвай – друмищата те очакват, току-виж някъде край пътя си открил диви ягоди.

Да побереш всичко необходимо в раница, може да се окаже задачка-закачка.

Не, не говорим за 60-литровите туристически раници, планинарю – те са чудесни за предназначението си, но когато си в града, има шанс да натежат дори и празни. А и каквото и да си говорим – не блестят с тренди дизайн. Неслучайно една от раниците, които виждаш най-често на снимки на любители на модата и приключенията, е Kånken от Fjallreven. От личен опит знаем, че в нея може да се побере всичко, без да става дума за дребните щуротии, които се премятат из всяка (дамска) чанта на път. 

Когато казваме всичко, имаме предвид наистина всичко. С очите си сме виждали мацки, които в ежедневието си вадят от Kånken-а основните необходимости в работната седмица: лаптоп, портмоне, тефтер, закуска или обяд, а по-организираните от тях и чифт спортни дрехи, та дори и кърпа (все пак за къде е тръгнал един пътешественик, ако не си е взел хавлията, па макар и да скита между Касандра и Ситония, а не между галактиките?). Най-якото е, че дори с целия този пълнеж любимата раница продължава да изглежда компактна, симпатична и прекрасна, а не придобива форма на чувал с картофи. Но понеже този текст е посветен на

всички неща, които могат да се поберат в един Kånken,

ето примерен списък на нещата, които ти трябват за пътуване и се побират без проблем:

Обемни: три тениски, бельо+чорапи, чифт дънки (ако пътуваш през лятото, вземи само рокли – винаги са удачни, а с един куршум – два заека), връхна дреха

Дреболии: слушалки, зарядно

Подкрепление: дъвки, енергийно барче (или цял пакет оризовки!), вода

Ако бродиш из слънчеви места, не забравяй да си вземеш слънцезащитен крем. При подреждане на раницата използвай принципа от планинарската – нещата, които могат да ти потрябват, докато вървиш, сложи на най-достъпни места (малка разфасовка слънцезащитен крем, балсам за устни, слънчеви очила – в предния джоб); най-тежките – близо до гърба, най-отдолу тези, които ще ти трябват чак след като пристигнеш някъде, където можеш да изпразниш цялото съдържание на раницата върху леглото и да ровииш и ровииш.

Вероятно вече разбираш защо марката бързо се превърна в една от любимите ни.

Освен градския стил и товароносимостта обаче Kånken радва с висококачествена изработка, а материята е водоустойчива,

така ако те изненада дъжд там, където не очакваш, можеш да запееш Dancing in the rain и вместо с чадър да затанцуваш със своя Kånken.

И защото не остана място да ти разкажем за всички цветове, в които можеш да откриеш раницата – най-добре отиди и виж на място в магазините на District или онлайн на districtshoes.bg.

Раниците Kånken – любов поне по пет причини

5 супер яки дестинации за лято 2019-а

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *