TIGUAN: НОВОТО ГУРМЕ НА КОЛЕЛА

Култ към удоволствие, или какво е общото между бургер и нов SUV автомобил

0 коментара Сподели:

Най-добрите сред най-добрите обединиха сили, за да те повозят (буквално) из джунгла от удоволствие. Без повече тийзъри – най-новият модел на Volkswagen е вдъхновението за най-новия модел SUV гурме бургер на Boom!.

Оffroad кюфте – терен от първокачествено ирландско говеждо, завършено с английски чедар, гладко градска свинска пържола, чимичури сос, розмариново айоли и френско хлебче бриош

– виртуозна реплика на една виртуозна рецепта. Редом до него се нарежда едноимен­ният Tiguan – мощно, елегантно, смарт произведение на 4 гуми със същия потенциал да ти стане любимо.А на въпроса, какво свързва бургер и автомобил, отговорът е ясен – култът към удоволствието. Опитай Tiguan преди всички в Порше София Юг на 4ти юни и Порше София Изток на 11-ти юни на целодневни тест драйв фестове.

Добре е да знаеш, че в разработването на новия бургер участва Шеф Джун Йошида – японско гурме виждане към нов немски автомобил. Бихме казали – каква приятна колаборация! А на място пък ще се информираш за всички технологични решения по новия Tiguan като това, че е постоянно свързан с iOS и Android-а на модерния градски човек. Мобилните услуги и приложения на Car-Net дават възможност да се споделя и ъпгрейдва всяко приключение и удоволствие от живота. Изобщо не е малко, нали!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *