С ДВЕ РЪЦЕ \“ЗА\“

Има два вида хора – такива, които мастурбират, и такива, които лъжат, че не го правят

0 коментара Сподели:

На края на май следва да отбележим същината на месеца, а именно, че той е световният месец на задоволяването. Повечето хора празнуват месеца през цялата година и така и трябва. В редовете по-долу ще ви представим плюсовете (и някои любопитни факти) на това приятно самостоятелно занимание.

Първо малко цифри

95% от мъжкото съсловие си признава, че обича да се самозадоволява, докато при жените процентът е по-малък – 89. При бракуваните цифрите падат на 70%. Нас ако питате, процентът навсякъде си клони към 99,9, обаче някои в проучването тънко са се скатали от страх да нямат скандали с половинката и са скрили секс играчките в килера. И ако това разкритие неизбежно ви води до съмнение относно това, че жена ви прекарва прекалено много време в банята/килера/пералното под претекст, че пуска трета пералня днес, аз ще ви кажа, че не е защото й се пере 😉

Добре е за вашето здраве!

Всичко хубаво или е нездравословно, или противозаконно. Да, ама не! Не само че онанирането е повече-от-хубаво-клонящо-стремглаво-към-божествено, а е и изключително здравословно. Ако редовно се самообичаш, това намалява риска от диабет тип 2, депресия, безсъние, служи като превенция на някои видове инфекции при жените и понижава шанса при мъжете да развият рак на простата в напреднала възраст. И като допълнителен бонус изпитаните оргазми повишават имунната система.

Другия път, когато усетиш, че започваш да се разболяваш, освен аспирина, направи и едно ръкоделие – ако не помогне, поне няма да навреди, а ти ще си болен, но щастлив.

Не сме сами

Оказва се, че задоволяването не е присъщо само на човека. Има и редица животни, които обичат да го правят. Елени, маймуни, катерици и моржове са снимани как се забавляват сами. Даже е документирано как женските таралежи (да, и за мен е шок, че малките бодливи топки са толкова палави) използват пръчки като дилдо за допълнително удоволствие. Мъжките кенгурута обаче стигат по-далеч, като сами си правят свирки. Бяхме чували, че Мерилин Менсън си е махнал няколко ребра, за да може да прави същото, но дали е успял, нямаме информация (и слава богу).

Как ще ги стигнем американците (или по-добре не)

Докато някои смятат американската нация за много напреднала, ние поставяме под съмнение това твърдение с оглед на следната информация. Всяка година между 500 и 1000 души в Щатите умират от сексуална (или още наречена еротична) асфиксия, докато се самозадоволяват. Хората практикуващи това задушаване изпитват удоволствие само при притискане на гърлото и устата до степен, близка до загуба на съзнание.

Доколкото това се счита за сексуално заболяване, не съдим никого, но ако ще се задушаваш, поне не го прави сам, а в компанията на някой друг, за да не придаваш на израза “да умреш от кеф” буквално значение.

С риск да събудим негодуванието на последователите на “Майки християнки срещу дрогата” ви призоваваме да се обичате по-често и въобще да не ви е минало през ума да се срамувате от това. Вече сме далеч от времената, в които някой може да ви пробута лъжата, че от мастурбирането се ослепява или то води до вечност в ада. И ако клиторът е звънецът на дявола (според майките християнки), само ще ви кажа, че колкото и да съм звъняла досега, не ми е вдигнал. Шанс 😉

ПОВЕЧЕ ЗА ДАМСКОТО САМОЗАНИМАВАНЕ

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *