Почивка от комерсиалното

Събитието, което ще ви накара да си отдъхнете от комерсиалността

0 коментара Сподели:

В комерсиалното често отсъства личното.Онова сурово чувство, което само изкуството, извиращо от душата може да даде. Когато си творец, е трудно да избягаш от света, в който се намираш. Една изложба обаче може да накара душата и на артиста, и на зрителя да се отпусне. Cosmos Coworking Camp и Розалина Буркова ни представят точно такова събитие. 

Mess As In Message е изложба, в която може да избягаш от дигиталното именно чрез него.

Талантливият илюстратор, Розалина Буркова, предлага в ръцете ни творчеството си от 19 до 21 Април. Самата тя описва събитието като "отдих от комерсиални проекти, крайни срокове и дигитални пособия". Това, което ще видим, е една красива комбинация между световете на София и Барселона през очите на артиста. И със сигурност всичко ще е лично. 

Освен талантлива, Розалина Буркова е и популярна и ако вие не сте чували за нея – със сигурност ще се влюбите в това, което прави. С изложбата Mess as in Message тя ни представя от малки до големи свои маслени рисунки, както и принт шоп с дигиталните й работи, които я правят наистина популярна през последните няколко години както у нас, така и в чужбина. Освен че с близо 10 хиляди последователи в инстаграм може да се награди с титлата "инфлуенсър", Розалина е работила по проекти за Gucci, Liberty’s London, Tate Modern, Загорка, Human Rights Watch, Ritual Gatherings, Frea Vintage Market и др. 

Срещата между изящно и модерно изкуство винаги е вълнуваща. Тази изложба обединява именно това. И то през призмата на душата на артиста.

Различно, енергично и емоционално – така може да опишем това събитие.

Отдих от комерсиалните проекти, завръщане към същността на това, което е изкуството – откровение.

Ако искате да видите едно откровено изкуство – Mess as in Message е вашето събитие. Откриването му е на 19ти април от 19:00ч.,  а изложбата ще бъде отворена и в следващите два дни между 12:00 и 17:00ч. в голямата зала на Cosmos Coworking Camp. 

Кой е 3D артистът, който дойде в София, за да нарисува пролетта?

 
За още вдъхновение, ни последвай в Instagram.
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *