Вино + София = ВНЛ

Тук ритъмът е забавен, а виното се отпива на малки глътки

0 коментара Сподели:

Тук ритъмът е забавен, виното се отпива на малки глътки, а прошутото, брезаолата и всички ароматни сирена са толкова изкушаващи, че се чудиш от кое да започнеш. В това уютно късче Италия цари безвремие и само издайническата усмивка на хората зад щанда ни припомня точно кой ден поред е. Ако разговорът тръгне в посока розе, то сигурно е вторник и всяка втора бутилка от розовия еликсир е с 15% по-евтина от предната. Срядата пък принадлежи на просекото – Valdo Prosecco и Prosecco DOC extra dry Lamberti, ако трябва да сме точни, които също променят цената си, когато си взимаш по повече.

Четвъртък е, ако бирата е Hasen-Bräu Weißer Hase и я пробваш в различни комбинации. С джолан, като акомпанимент на биреното плато или просто с картофи с масло. В петък миксологията е на различни висини, а коктейлите вървят на цена два за един, докато съвсем не им загубим бройката. Апрело Фризанте, Кампари Тоник, Лимончело Фризанте и после в обратния ред, докато дойде събота, в която сладката омая принадлежи на бялото вино.

Наред с това, че е на пет минути от офиса ни, Ciccione ни дава блестяща програма за почти всеки ден от седмицата. Заменяме работния стрес с истинска мисловна почивка в някое китно италианско градче. Толкова е лесно!



ул. „Христо Белчев“ 6
Младост 4, Бизнес Парк, сграда 10
ул. „Ген. Йосиф Гурко“ 9
www.ciccione.bg
 

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *