МУЗИКА И ГОРСКИ ФЕИ

Тридневно музикално пътешествие под сянката на планината

0 коментара Сподели:

Това място го открих преди няколко години, но дълго мълчах за него от страх да не разваля магията, която носеше в себе си. Срещата ни беше случайна, дължеше се на препоръка на вече пребивавали там, но по друго време и все пак аз бях особено резервирана към това, което ще ни се случи. Стори ми се прекалено дълъг пътят от София, прекалено много разстоянието от морето и прекалено прехвалено, за да е истина – само че, когато се видяхме, се оказа дори подценено. Истинско късче от рая, намиращо се по пътя за Севлиево, или по-точно по пътя за село Стоките, което олицетворява напълно това, което някои наричат горска приказка.

С прилежащата река, заобикалящата го природа, натуралната простота на природните материали в интериора, Bedouin бързо се нареди в топлистата ни на летните барове. Само че, както казах, този е доста по-различен и доста НЕ морски, за разлика от всички останали, които заемат другите челни места в личната ми класация. Причината да споделя мястото с вас е тазгодишният хепънинг, който ще се проведе там, а по-точно първото издание на Bedouin Forest Carnival – един проект в сътрудничество със Summer bar Bedouin, Excess – The Movement (Амстердам), Under_Construction и Conjure (Амстердам)!

Тридневно музикално пътешествие под сянката на планината, в живописния район на град Севлиево, където участие ще вземат някои от най-големите ъндърграунд DJ-и от цял свят и страната, поднасяйки на публиката най-доброто от себе си!

Страхотна музика и празнична атмосфера, но също така и много развлечения, зони за отдих и приключения! Най-якото е, че събитието ще включва и къмпинг място с включени всички удобства (душове, тоалетни, електрически гнезда), от които можем да се възползваме.

ЛЯТНО ВИНЕНО ВРЕМЕ

Сподели:
Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *