Неастрологичен хороскоп: 15 – 21 април

Не благодарете на маг Жаклина, чувствайте ѝ се задължени

0 коментара Сподели:

Привет, читателю! Отново съм аз, маг Жаклина, с порция от хороскопа, в който всички целувки са по взаимно съгласие, а за нещо повече и дума не може да става!

Овен

Вървите в правилна посока. След още 2 – 3 крачки ще сте почти като нормалните хора. С три пълни обаче ще загубите много от чара си, затова ви съветвам да се задоволите с 1,5 стъпки напред и 0,5 назад. Не знам доколко сте на „ти“ с математиката, но на мен ми излиза, че накрая сте с крачка напред!

Телец

Наскоро в столично заведение ме причакаха двама представители на зодията, които с не особено дружелюбен тон ми заявиха, че

Телците са нещо повече от просто хора, които обичат да ядат.

Първоначално мислех да им кажа да ми ядат, нали, но не бeше редно. Съгласих се, че наистина са нещо повече. Честит 18 април, Световен ден на радиолюбителите на всички Телци, които предпочитат да търсят радиоточката вместо G точката!

Близнаци

Време ви е за пътешествие! На него трябва да потеглите с нова, свежа и рециклирана енергия. Това се постига с подстрижка на точно 2,8 см от косите ви. Последното не се отнася за мъжете, чиито темета и чела са като пистата на летище София. Те могат направо да си стягат багажа и да купуват разговорник!

Рак

Тази седмица ще е вашата. Тоя път наистина. Знам, че всички така казват, но аз не съм като другите. Гарантирам ви, че от вторник натам към вас ще потекат реки от благодат. Не ми благодарете, чувствайте ми се задължени!

Лъв

Тъмни облаци са надвиснали над главите на аристократите. По пътя към набелязаните цели ви очакват дребни препятствия, които ще преодолеете с лъвски скок и, разбира се, с щипка любов от околните простосмъртни. През периода мъжете от зодиака е препоръчително да използват писоарите в обществените тоалетни от хигиенични и здравни съображения.

Дева

Въздържайте се от вземането на важни решения и наблегнете на маловажните.

Сред тях задължително влизат подреждане на ризите/роклите в гардероба ви по азбучния ред на цветовете им – бежов, бял, винен, зелен, червен и т.н., и сортиране на опаковките с подправки по ред, който ще ви е трудно да обясните на останалите обикновени хора.

Везни

Oчаква ви изобилие от плътски удоволствия, при това за без пари, което е нещо ново като усещане. Какво по-хубаво ще кажете вие? Веднага отговарям какво, 15% повишение на заплатата + паркомясто и бюро до кафемашината. Сигурно очаквате, че ще получите всичко това, но трябва да ви разочаровам. Тази седмица получавате само плътски удоволствия и развалена служебна кафемашина…пфу

Скорпион

Ваклин Георгиев, зодия Скорпион от квартал „Белите брези“ ме потърси с молба за среща и изготвяне на персонален хороскоп. За съжаление Ваклин така и не дойде на уговорката ни, с което си навлече гнева на Тангра. Разочарованите от новината, че тази седмица няма да има хороскоп за Скорпионите, могат да си го изкарат на Ваклин. Намерете го във фейса. Профилът му е със снимка с мотор и куче на фона на Килиманджаро.

Стрелец

Знам, че не е приятно, но се опитайте да игнорирате хаоса от катастрофалните неща, които се случват около вас. Няма какво да сторите, по-добре бъдете позитивни, вместо да се вайкате.

Ако все пак стане нетърпимо, осиновете си куче.

Само гледайте да не е неаполитански мастиф, защото те пускат много лига, а на вас ви е писнало от лигавщините като цяло.

Козирог

Бъдете прагматични и не давайте воля на скритите си желания и копнежи, защото рискувате да нарушите редица природни закони, както и половин глава от Търновската конституция, годишнина от приемането на която честваме на 16 април. Наблегнете на зелената салата и избирането на подходяща карантия за великденската дроб сарма.

Водолей

Уикендът е подходящ момент да хванете гората/планината и най-сетне да осъществите отколешната си мечта да пояздите. Ако не ви се бие път за конна езда, може да яздите младите кобилки/жребчета и в градски условия, но пък трябва да ги почерпите преди това, тъй че си преценете кое ви е по-изгодно.

Риби

В духа на наближаващите празници направете нещо в полза на обществото. Все пак то търпи такива мрънкалници като вас, време е да му отвърнете и вие с нещо. Като за начало можете да почистите междублоковите пространства пред дома ви. Втората стъпка е да почистите съзнанието си. После ще ми благодарите.

Ако имате нужда от персонални хороскопи, звездни карти, чистене на лоша карма и уроци по пиано, можете да ме потърсите на Фейсбук страницата на маг Жаклина! Ако търсите промяна в света, първо променете себе си!

Споделяме ти и няколко адреналинови активности за пролетта и къде да ги намериш

Ето и как можеш да си спечелиш 5 луксозни нощувки за двама и билети за UNUM Festival

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *