СОФИЯ СТАВА ЧАСТ ОТ КВАРТАЛА

#WelcomeToTheNeighborhood с новия магазин adidas Originals

0 коментара Сподели:

Иван Коловос

Като изявени градски номади любовта ни към града и тази с adidas Originals вървят ръка за ръка. Всеки Originals Store е място, където да грабнеш парче от стрийт културата в цял свят, да я съчетаеш с нещо свое и да споделиш със съседите по стил. Новата за България концепция "Neighborhood" събира ърбън класиките от цял свят на рафтовете в последния adidas Originals магазин. Виж какво се случва в столицата по този повод.

И понеже само една снимка е силно недостатъчна, каним те на цяло GIF изживяване в първия магазин Originals в Mall of Sofia. Именно там можеш да спечелиш любимия си чифт обувки!

Как?

  • 1. Отиди в новооткрития магазин adidas Originals на ниво 0 в Mall of Sofia в часовете между 17:00 и 21:00 и дните между 3 и 7 август!

  • 2. Пробвай онези обувки, които отговарят на твоето ДНК, и ние в магазина ще ти помогнем да направиш своя индивидуален GIF.

  • 3. Сподели своя GIF в Instagram с поне един от трите хаштага не по-късно от 21.08.2016:
    #adidasOriginals
    #OriginalsSofia
    #WelcomeToTheNeighborhood

На 22.08.2016 г. измежду всички участници, споделили в Instagram своя GIF, на случаен принцип ще бъде изтеглен победител, който ще спечели единия от четирите чифта обувки adidas Originals, с които се е снимал.

Имената на победителите ще бъдат публикувани на Go Guide и Фейсбук страницата на сайта не по-късно от 23.08.2016 г.

ВИЖ ТУК ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ.

“Get GIF-ed by adidas Originals” е само началото! Магазинът adidas Originals възнамерява да се превърне в експериментална зона за всички фенове на Originals и дом за стилисти и инфлуенсъри. На обстановката от стомана и дърво в сходни нюанси контрастира един от основните акценти – стената за обувки. Като символ на отдадеността на концепцията на новия представителен магазин към местната стрийт култура е новият дизайн на трилистното лого, символът на adidas Originals, комбинирано с 3D карта на града. Ние вече се потопихме в атмосферата. Надникни и ти:

Виж един градски номад, който е превърнал връзката си с утрото във формула за успех.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *