ТОЯ ТВОЯ НЕ ЩЕ ДА ТЕ ПИПА

9 несекси женски навика

0 коментара Сподели:

Лейдис енд джентълмен, лято е. Обичайте се, целувайте се, правете бебета и се забавлявайте. Ако обаче имате амбиции да продължите идилията дори когато не можете да се скриете под вода от всичко дразнещо в другия, то ето няколко съвета какво да избягвате (или от какво да избягате) по време на жегата, а и след нея.

TOO DRUNK FOR PHUNK

Да се забавлявате заедно е relationship goal. Да се усмъртяваш повече от него е грозна картинка. Всеки мъж си мечтае да обръща шотове наравно с гаджето си или поне тя да не му брои глътките, обаче ако пиеш повече от него, рискуваш да го стреснеш. Първо, излизаш му по-скъпо, отколкото му се иска. И второ – ако накрая на вечерта се е надявал, че ще те държи за косата, то със сигурност не си го е представял край тоалетната чиния по време на твоя звучен детокс ритуал. 

ЕСТЕСТВЕН (ФОН ДЬО) ТЕН

Според Вечната книга мъжът е направен от кал, жената от реброто му. В епохата на фон дьо тена обаче сме склонни да се замислим дали не е обратното. Гримът и лятото не се харесват или може би чрез естествените реакции на тялото (като потенето) природата иска да ти каже, че втората ти кожа е излишна. Ако искаш да се сеща за теб дори когато не си наоколо, дай му снимка. Напиши му бележка. Само не оставяй половината си лице по блузата му.

БЕЗ ДДС

Освен ако не си се родила с естествени чашки D, не виждаме причина да си купуваш такъв бански. Подплънките са от полза само ако си решила да образуваш нов воден басейн като ги изстискаш. Мъжете не обичат фокуси, особено когато ги правиш със сутиена си, а и жълтият флаг край брега не позволява да влизаш във водата с надуваеми предмети. Не влагай средства в екстеншъни и токчета (особено на плажа), когато можеш да ги вложиш в мохито. Този данък добавена стойност те прави по-евтина, отколкото всъщност си.

ПОРНО ГОРДОСТ

В сезона на отворените врати, прозорци и крака кварталните оперни певици са всеобщият turn off. Силно вярваме, че има и други начини да му засвидетелстваш възхищението си освен пъшкащия ремикс на „Отело“ по три пъти на ден. Мъжете оценяват демонстрациите на удоволствие, но прекалено театралните изпълнения могат да спуснат завесите преждевременно. Понякога един поглед казва много повече от вредните за слуха децибели.

Ц 200

„Мило, айде да влезем във водата!“, „Бебеее, за бира ли отиваш? Чакай ме деее!“, „Ще излизате с момчетата? Къде, за да знам какво да си облека?“…
Така. Дишането е основна физиологична нужда, не по-малко действаща и на психично ниво. В този контекст имаш две опции. Или да изчакаш ограничителната заповед, или да се вземеш в ръце и да се отлепиш от гостоприемника навреме. Чували сме, че внезапно появилите се израстъци ги отстраняват с рязане, така че не се учудвай, ако те третират като социален тумор.

МЪЛЧИ И БЪДИ КРАСИВА

Единственото по-неловко от неловкото мълчание е безцелното говорене. Ако не се чувстваш комфортно да си мълчиш с някого, бягай с триста от този човек. Ако пък просто страдаш от логорея, препоръчваме наморник, по-често запълване на устната кухина (с храна), напомнящи мемота по дланите. Целуването също помага, но има моменти, в които и най-страстната целувка не може да замести мълчанието. Да имаш мнение по всеки въпрос е похвално, но понякога неговото е, че комуникацията с теб е като досадно (и безкрайно) тенис разиграване.

МОДЕРНОТО ЗАКЪСНЯВАНЕ ВЕЧЕ НЕ Е МОДЕРНО

Прекалено много жени са приели за своя мантра сентенцията „По-добре да пристигна късно, отколкото да пристигна грозна“. Връщаме те към точка 2 и 3 от нашето емпирично изследване и напомняме, че мъжете се оправят между 3 и 13 минути с душа, избирането на дрехите и пристигането на срещата. А единственото чакане, което му е гъделичкащо-приятно, е да му излязат резултатите от Еврофутбола. Затова, за да не ви остава малко време, бъди НАВРЕМЕ.

ЗЕМЯТА ТЕ ВИКА

Интелиджънс ис секси, но псевдо арт самоличността не е. Възможно е от атендването на всички културни ивенти да не ти остава много време да прочетеш някоя книжка, но културната дейност понякога се състои и извън Фейсбук и Инстаграм. Даваме бонус точки, че искаш да впечатляваш с ума си вместо с тялото, но прозрачната рокля и прозрачната обща култура разкриват неща, които не е хубаво да показваш пред всички.

СНИМКА ЗА ПОМЕН

Ако интервалът между селфитата ти е средно 13 минути и 46 секунди, то единственото, което може да удължи оставащото ви време заедно, е фактът дали държиш да се снимате заедно, или си си самодостатъчна. Проблемът е не само, че нямаш памет в телефона, но и че нямаш моменти в паметта, в които си извън светлината на айфон прожекторите и всъщност… просто се целувате, обичате, храните, наслаждавате на гледката, тренирате, лежите, спите, пътувате в асансьор, с кола, със самолет, на кон.

Ако и на теб ти е писнало от глупости, забъркай си коктейл!

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *