Модни върхове в земни тонове

Приземяваме модните си висини с 50 нюанса бежово

0 коментара Сподели:

И въпреки цялото изобилие от нюанси дизайнерите приземиха вълнението си и му дадоха форма и цвят в бежово. Приглушените земни нюанси сякаш винаги сме вкарвали в графата на зрелите тонове и сме оставяли на заден план за по-нататък в годините. Но тази тенденция,  сякаш точно навреме, се появява, за да даде малко спокойствие в този луд свят на контрастни комбинации, експресивни принтове и крещящ неон.

Защото има нещо в тези меки, земни, неутрални тонове, които шепнат уравновесеност и вътрешен мир. Те са улегнали, но въпреки това имат характер, който идва от наслояване на различни материи и нюасни на цвета един върху друг. Като звездната палитра не се отнася единствено до един или два тона, тя включва топлите пясъчни или дори леко бронзови тонове, студените крем и пудра, всичко около бежовото, стига чак до небезизвестното каки и включва поне още 50 нюанса, които трудно бихме назовали поименно.

Малко са брандовете, които не отдават почит на бежовите тонове.

Цял потоп дизайнери ги освежиха на подиумите в колекциите SS19.

Burberry са техни последователи от години, но в колекциите си ги включиха от Chanel до Dior, от Fendi до Loewe. Съветваме те и ти да добавиш цвета в гардероба си, за да си на върха на модните тенденции и този сезон.

Облечи се в люляк, въздух и гора

5 неща, с които ще изглеждаш куул през пролетта

Какво се случва в града?! Последвай Instagram профила ни и разбери пръв

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *