ОЛИМПИЙСКО СТЪПВАНЕ НАКРИ\’О

Важно е участието

0 коментара Сподели:

„Важно е участието!” – каза малкият Иванчо и се включи в разразилия се около него страстен групов секс с ясната идея, че няма да проникне никъде, а по-скоро ще се сдобие с история за маса, която да разказва после цял живот по кръчмите. Така и нашите олимпийци се включиха в Рио и като изключим някой и друг проблясък, смелото сърце на Елица, готиното дупе и татусите на Ивет Лалова, до момента се отличаваме предимно с активното си участие в много дисциплини, слабите резултати в тях и по традиция с един лек допинг скандал.

Голямата надежда на България за златен медал от Рио 2016 си остава наша джебчийка да го открадне от някоя чужда делегация. Въпреки това нека не губим настроение, защото най-доброто казват предстои, а на ход са „златните момичета” от ансамбъла по художествена гимнастика. Успех! Да си остане между нас, но понякога ме хваща яд, че този спорт няма версия за мъже. Типичен пример за полова дискриминация.

Като се замисля генерално, основният ни проблем са олимпийските дисциплини, защото на нас последното по default ни липсва, а като ни куца дисциплината, ни куца и олимпиадата.

Предлагам на МОК (Международен олимпийски комитет) да измени настоящия регламент в наша полза и да въведе следните нови спортове, за да можем да се окичим с някой друг медал.

4Х100 СЪС/БЕЗ САЛАТА

Националният ни спорт, на който само сърбите и руснаците могат да ни се опрат. При тези наказания за руски атлети тук сме на финал минимум!

РЪКОПАШЕН БОЙ В/ПРЕД ДИСКОТЕКА СВОБОДЕН СТИЛ

Проблемът на този спорт е, че той се практикува най-често след употреба на забранени стимуланти, сред които наркотици и стероиди.

РЪГБИ НА ОПАШКА В СУПЕРМАРКЕТ/РЪГБИ В ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ

Първият вариант на тази дисциплина, в която традиционно имаме силни представители, се практикува от ветерани, които пазаруват в големите вериги хипермаркети. Вторият е за всички възрасти, като принципът му е „Сам да съм у автобуса, па шсе бутам!”.

ПСУВАНЕ СВОБОДЕН СТИЛ

Тази коронна дисциплина не може да съществува в други варианти освен в свободен стил. Ограниченията пречат на високите спортни резултати. Битката отново е с братята сърби, а ожесточените дуели с тях винаги водят до световни рекорди. Както сърбин може да те напсува на роднина, така никой не може, да не дава господ. Христо Стоичков ще бъде назначен за почетен треньор на отбора.

ПРОСТОТИЯ В НАЙ-ПРОСТАТА Й ФОРМА

В подготвителния период състезателите ни преминават тежък лагер, в който работят най-вече за премахване на филтрите между мозъка и устата.

Забранени са всякакви интелектуални занимания. Театър, кино и класическа музика в никакъв случай! Идеята е след много и усилени тренировки състезателите да могат да гледат новините и Биг брадър и да недоволстват с лекота по тв приемника. Мотото на олимпийците ни е „Простакът е непобедим!” на Шилер, но последното не им е известно по обективни причини, които изтъкнахме по-горе. Диетата на отбора включва боб, сланина и други народни храни.

Връщам се на увода и трябва да си призная, стана ми малко гузно, че така в бързината и сякаш между другото споменах Ивет Лалова. Моят несбъднат мокър сън още от Атина 2004, когато бях на 16, тя на 20, аз пред телевизора, а тя на пистата. Това, че сега пиша под псевдоним, прави шанса да разбере за съществуването ми още по-малък, но това е риск, който съм готов да поема в името на кариерата. И все пак, Ивет, ако четеш това, потърси ме на телефона на редакцията, с радост ще ти обърна внимание някой път, когато си свободна.

От увода обратно към заключението с нещо мъдро и леко тъжно. Големият Иван Славков – Батето казваше едно време на журналистите, че спортът представлява отражение на положението в една държава. #класик

Виж още как функционира женския мозък по време на големите спортни случванки.

Коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *